ShishAroma teszt – Csoki-menta

Feladó: Bánkuti Gábor

Termék: shisharoma vízipipa kő  – csoki-menta

Csokoládé és menta vízipipa kő

Csomagolás, külső: Írtam már a vízipipa kavics csomagolásról az előző tesztjeimben. Nem sok újat tudok mondani. Jól zárható, egyszerű dizájn jellemzi és sokféle dolgot lehet belepakolni a dobozba. Minden információt tartalmaz, és nagyon praktikus. Talán itt a csoki-menta ízesítésű vízipipa ásvány esetében elmondható, hogy a csokit lehetne másképpen ábrázolni. Talán megnyerőbb lenne. Összességében: 10/8. ( 8 )

Illata: A vízipipa kavics illata nagyon tetszik. Ahogy leszedem a tetejét, megjelenik a jó erős menta illata. A háttérben odaszorult a csokoládé jellegzetes illata, igaz kellemesen gyengén lehet érezni, de ennek ilyennek kell lennie. A mentánál nem lesz erősebb soha. Nagyon tetszik ez a párosítás, bár kicsit szokatlan, mert dohányban még nem próbáltam így. ( 10 )

Ízről: Hát már meg sem lepődöm, hogy milyen az íze. Nem gondoltam volna, hogy találok egy olyan vízipipa ásványt, ami odaveri a “konkurenciát”, de eddig nagyon meggyőzött. Az ízében először talán azt lehet észrevenni, hogy a menta átjárja a torkomat, majd egy kis idő elteltével érezhető a csokoládé is. Eléggé intenzív hatása van a mentának (ahogyan azt eddig megszokhattuk), és kellemesen tartalmazza a csokit. Nagyon finom, élethű íz jellemezte ezt a típust. ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények: Átlagos, normál 47 cm-es tp mrk vízipipa, tisztított víz, mosható cső, vortex kerámia, three kings 40 mmes öngyulladós szén, alufólia (4 réteg összesen), hőtartó sapka(a pipázás elején és a végén is).

Szia Gábor, köszönjük a tesztet. Most, hogy szóba hoztad, célunk nem a konkurenciának való odaverés, hanem egy olyan alternatíva kínálása, megismertetése, mely kevésbé káros a jelenleg elterjedt vízidohányzásnál, a dohányok, vízipipa-dohányok gyártóinak okoz komoly fejvakarást. Ízben, minőségben, árban, hozzáférhetőségben. Ebben nem zavar minket a fémkupakos kolléga – ne reklámozzam már a nevét :-)  – és szerintem mi sem nagyon zavarjuk őt. Ennek ellenére örülünk, hogy a minőség tekintetében valahol a sor elején lépkedünk. Mivel a csoki-kép egyetlen tesztelőnek sem jött be, a következő matricagyártásnál csokoládébb csokoládé lesz a címkén.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.