ShishAroma teszt – sárgabarack (apricot)

Feladó: Szabó Rózsa
Termék: ShiahAroma vízipipa ásvány : sárgabarack

vízipipa ásványi kő, sárgabarackos ízesítéssel

Csomagolás, külső: A vízipipa kavicsok csomagolása nagyon praktikus, könnyen kezelhető. Főleg utazásokhoz érdemes választani, ugyanis könnyen nyitható és zárható, nem borul ki és a mérete is pont megfelelő. Ízléses a kupakon található illusztráció, dekoratív és tényleg nyugodt, jó szívvel, szívesen vásárolja meg az ember, már az ízléses csomagolás miatt is. ( 10 )

Illata: Az illata nekem nagyon kedvező. Egyáltalán nem erős, de gyengének sem mondanám. Pont az arany középút, kellemes, jól felismerhető és egyáltalán nem émelygést előidéző, mint sok más íz. Nem csap be minket az illata, nem nehéz illat, inkább frissítő, egyszóval alig várod már hogy végre meg is kóstolhasd! ( 10 )

Ízről: Eddig nekem ez a második kedvenc SHISHAROMA ízem. A mentolos kő a favorit, de a sárgabarack sem bújhat el mellette!
Megfelelő a fenti jellemzés, miszerint nagyon finom, élethű íze volt, ugyanis valóban sárgabarack ízt éreztünk, nem pedig a már általánosított “aroma ízt”. Nagyon kellemes meglepetés volt, szóval szerintem ennek az íze nagyon is rendben van! ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~60-70perc

Körülmények: Itthon , bent a lakásban történt a pipázás, egy 55 centis pipán. Rendkívül jó, sűrű füstje volt, élvezet volt szívni és nézni is ,magát a füstöt. Nem kellett hozzá nyúlkálni, vagy a szenet lökdösni mert kapart volna, nyugodtan élvezhettük az ízt. A baráti körből mindenkinek tetszett, nem csak nekem mint tulajdonosnak. Nagyon jó kis hangulatot adott az esténknek!

Egyéb: Nagyon tetszenek az új ízek, és a barátaim nevében is köszi nektek, hogy egyre több ízzel és ötlettel rukkoltok elő! Nagyon szeretjük a SHISHAROMÁT, szóval csak köszönettel tartozunk, de tényleg! :)

Kedves Rózsa, köszönjük a vízipipa kő tesztet. A sárgabarack ízzel azért vártunk eddig, mert sokáig kerestük a megfelelő  ízesítő alapanyagot hozzá. Az ilyen visszajelzések azt mondják, hogy sikerükt megközelíteni. Azt hiszem erről a tesztről fogják nehezen elhinni, hogy tényleg fogyasztótó jött és nem bértollnok írta :-D további jó vízipipázást kívánok.

ShishAroma teszt – sárgabarack (apricot)” bejegyzéshez ozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.