ShishAroma teszt – szilva (plum)

Feladó: Hajzsó Máté

Termék:  ShishAroma vízipipa kő – szilva

vízipipához szilvás aromás ásvány

Csomagolás, külső: A vízipipa kő csomagolása egy egyszerű műanyag doboz, hasonlít a régi 250grammos dohányokéra. Rápattintós műanyag fedele van, ami nagyon jól zár, ezért az értékes folyadék nem párolog/csorog ki a csomagolásból. Tetszik a minimal design, csak a termék neve és egy weboldal, aranyos kis címkén, a többi a doboz alján van.  Kár hogy az egész műanyag, lehetne fém fedele, de lehet hogy a hermetikus zárás miatt így jobb :) ( 9 )

Illata: Ahogy kinyitottam a dobozt már megcsapott a vízipipa kő illata, nagyon erős, messziről szagolgatva csak édeskés illatot éreztem, közelebbről egy kicsit markánsabb, gyümölcsös illatot éreztem. Érezni valami enyhe mellék illatot, amit már sok kavicsnál sőt pár dohánynál is éreztem, nem kifejezetten a szilvára, de érezni. (Igaz sokkal gyengébben mint más termékeknél) A gyorsfagyasztott szilvás gombóchoz tudnám kicsit hasonlítani, amihez még jár egy nagy adag édes illat is. ( 8 )

Ízről: Az illatot teljesen hozta ízben is, kevésbé volt édes, inkább élethű, zamatos szilva ízt produkált. Néha-néha előjött egy kis mellékíz amit az illatnál is tapasztaltam, de ez inkább az elején volt jellemző amikor még nem indult be annyira, és a vége felé. Ez a mellékíz sem volt mű, inkább olyan alap gyümölcsös valami.. Füstje és az íze is hatalmas volt szinte végig, az utolsó 5 percben csappant meg a füst, de az ízét még továbbra is éreztem. ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények: A teszt közben társam volt egy Aladin Amira 50 centis pipa, gyári csővel és kerámiával.  2 réteg háztartási alu-t használtam, és homemade hőtartósapkát.(sörös doboz alja levágva :))

Egyéb: Köszönöm szépen az élményt, bátran mondhatom hogy sokkal jobban tetszett mint az “egyéb ásványok” ;) Mind az ára kedvezőbb, és íz tekintetében is jobb!!

Szia Máté, köszönjük a tesztet. Valóban vannak benne egyéb szilvásgombóc összetevők is és itt nem elsősorban a tejfölre, hanem a vaníliás cukorra találtál rá… A csomagolásról: fém kupak nem lesz, véletlenül sem akarnám a túlzott hasonlóságot más (és más minőségű)  termékekkel . Örülök, hogy ennek a vízipipa kaicsnak a használata/kipróbálása meghozta a kedvedet a vízikövezéshez.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.