ShishaAroma teszt – csokoládé (chocolate)

Feladó: Kiss Péter

Termék: Shisharoma vízipipa ásvány – Csokoládé

Vízipipa kő - kavics, csokoládés ízben

Csomagolás, külső: Első ránézésre nem túl nagy durranás a vízipipa kő csomagolása, de ha jobban belegondolok praktikus, egyszerű, újra elhasználható, mutatja a tartalmát, minden rajta van. Sőt, egy valami megfogott: Egyetlen vízipipa dohány, kavics sem tartalmaz ennyi információt, mint a talpán levő matrica. A többiek nyugodtan tanulhatnának belőle ( 9 )

Illata: Enyhén rumos, intenzív csoki illat. Ha becsukom az szememet és kinyitom az orrom, nem mondom meg, hogy nem valami jó minőségű csokoládét szimatolok. Eddig csak 2 fajta csokis vízipipa-dohánnya volt dolgom, de ez a vízipipa kavics föléjük kerül illatban. Pipázás közben pont megfelelő. Szerencsére nem túl erős. divatosak ugyan azok az ízek amik minden mást elnyomnak, de nem szeretem őket. Ősszegezve illat betyár jó ( 10 )

Ízről: A csokis vízipipa kő ízben hozta amit illatban. Kellemes, egyértelműen csokis, konyakot kortyolgattam mellé, azt hiszem így volt tökéletes élmény. Az eddigi kavics élményeimhez hasonlóan sokkal átgondoltabb, finomabb íze volt, mint a fémtetősnek ( Nagyon finom, élethű íe volt)

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~50-60 perc

Körülmények: semmi extra, 70 cm-es forgó pipa, jól szelelő slaggal, citromfa szénnel. Shisharoma páncélfólia.

Egyéb: Azt hiszem, maradok a vaníliás, kókuszos és a csokis ShishAroma kavicsnoknál. Szerencsére nálunk kapni a teljes ízválasztékot

Szia Péter, köszönjük a tesztet. nincs is jobb, mint este nyugisan egy pohár konyak mellett vízipipázni….


 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.