ShishAroma teszt – eper

Feladó: Mucsányi  Tamás

Termék: Shisharoma vízipipa kavics – eper

Eper aromájú vízipipa ásványi kő

Csomagolás, külső: A vízipipa kő csomagolása nekem tetszik. Praktikus mert kicsi sok helyre eltudom rakni . Ha kifogy belőle a kavics akkor dohányt fogok benne tartani  ( 10 )

Illata: Engem az illata nagyon megfogott mint nyáron az epres fagyi vagy a Ha..bo nevezetű epres gumicukor. Megmutattam 1-2 havernak és le se akarták tenni annyira tetszett nekik .  ( 10 )

Ízről: Az íze teljesen tökéletes . Nincs mű utóíze. Engem  a gumicukorra emlékeztet. egy pár erősebb szívásnál kicsit számomra ismeretlen mellékíze van és kicsit kapar is . De ajánlom mindenkinek egy  ebéd utáni filmnézéshez  tökéletesen gyengéd lágy íz , hatalmas fehér füst. Mióta megvettem a haverok mindig mondják hogy szíjunk már olyan epres vízipipa kavicsot szóval szerintem sok mindenkinek befog jönni  ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~70 perc fölött

Körülmények: Egy A*din 50cm-es pipával  kya phunellel  és Stan  mosható szívócsővel  teszteltem   3 réteg alufólia 2 és fél ccbrico szénnel és az elején hőtartó sapkával :D
a köveket mosás és szárítás után visszaraktam a dobozba összeráztam és másnap újra  teljes volt a doboz tartalma

Egyéb:  Egyik ismerősöm ajánlotta ezt az oldalt, aki már több tesztet is küldött.  Kollár Viktor ezúton is  köszönöm neki :)

Szia Tamás, köszönjük a tesztet. Pár szó a kaparásról és esetleges mellékízről. A túlfűtés jele. 2 féle képpen lehet olyant csinálni. Vagy sok a szén, vagy túl intenzív a szipákolás. Ugyanazt eredményezi, mind a kettő. Ha kevésbé “mohón”, kortyolgatva szívod a pipát, nem fogsz találkozni ezzel a mellékízzel. A cél az epres fagyi volt, arra gyúrtunk. Mivel édességet nem eszem (közel 30 éve), a Hari*hoz nem tudom hasonlítani. Örülök, hogy bejött az íz. Ja, és még valami: nem kell mosni. Nem lesz koszos. Ha gyanaz a lé kerül bele, ami volt előtte is, akkor csak szórd vissza, még jobb is mint mosva, mert a széntől biztos hogy alaposan kiszárad, több szirupot kortyol be. Akkor ha jól látom, az epres kategória még egy valakit vár…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.