ShishAroma teszt – Vanília

Feladó: Szakács Tamás

Termék: Shisharoma vízipipa ásvány – Vanília

vízipipa ásványi kő, vaníliás shisharoma

Csomagolás, külső:  Amikor megláttam először arra gondoltam, hogy nem zár jól de rájöttem hogy nagyon is jól zár és praktikus, a vízipipa kavicsok illatát se éreztem, amíg nem bontottam ki és a levet se ereszti ki fejjel lefelé, tehát légmentes és aroma záró funkciója tökéletes. A kinézete egyszerű de mégis csábító a kép amit a matricára nézve látunk és rögtön rá jövünk valójában mit is rejt a csomagolás.  ( 10 )

Illata:  Mikor kibontottam először alig éreztem valamit de, mikor jobban beleszagoltam éreztem a természetes vanília illatát, ami kellemes volt. Ezen szerintem nincs mit ragozni egyszerűen finom és tiszta vanília illat, amit érdemes megszagolni és persze kipróbálni is. ( 8 )

Ízről: Az ízre azt hittem gyengébb lesz, mint az illata a többi vaníliás pipa dohány után, de meglepődve tapasztaltam, hogy erősebb. Ezután össze hasonlítottam vanília rúddal és vanília aromával, amit sütibe használnak a hasonlóság és a különbség, hogy mennyire nem hasonlít a megszokott vanília ízére, ami a mű aromákra jellemző, ami vanília cukornál is érezhető, hanem az igazi vanília rúdra szinte semmi mű íze sem volt , szerintem elég jól sikerült. A füst az első 5 percben elég kicsi volt de mikor bemelegedett az óriási kerámia akkora felhőket eregettünk, hogy nem láttuk egymást. Az íz kb. 110-130 percig egyenletes volt, de utána kezdett kissé gyengülni de élvezhető volt, amíg vége nem lett olyan 2 óra elteltével már íze se volt és füstje is alig. Ez meglepett mivel egy ásványtól nem vártam volna ilyen teljesítményt még punnel kerámiával sem, a dohányokhoz hasonlóan bírta kb. persze ha jól meg tömjük dohánnyal a kerámiát akkor az 2-4 órát is bírhat bár az íze nem mindig ilyen egyenletes és tisztán kivehető, és nem is újra ízesíthető , ezért nagyon megéri még ha kevesebbet is tart picivel mer könnyebb tömni és az íze is jobb. ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~70 perc fölött (Az íz kb. 110-130 percig egyenletes volt)

Körülmények:

Aldn Lp (55 cm)
Tngrs Phunnel kerámia (Large)
Rzn szívócső

Hideg csapvíz a tartályba, 2+1 db Cocobrico (először 2db és 80 perc környékén helyeztem rá a harmadikat) , házi hőtartó alufóliából , punnel móddal , háztartási alufólia 2 réteg, szokásos punneles lyukasztás körbe a középsőrészt kihagyva , a kavicsokat kanállal bele pakoltam különösebb odafigyelés nélkül , ránézésre kb. a doboz harmadát elnyelte a tömés.

Megjegyzés!

Meg voltam elégedve a Shisharoma kaviccsal nem vártam sokat tőle mivel a vanília alapból gyenge és alig érezhető a legtöbb arománál ehelyett finom és erős íze volt, de ami a leginkább tetszett hogy nem csípett úgy mint a másik ásvány amit próbáltam , mikor azt megkínáltam hővel és sokat tömtem a kerámiába az csípett és elég kellemetlen volt ez szerencsére nem és idáig nem szerettem a kavicsokat de ez változott mivel semmi rossz íze se volt és a tömésnél se nagyon igényelt odafigyelést csak bele lett szórva és mégis nagyon jó volt úgyhogy mindenképpen kifogok próbálni másik ízeket is mert nagyon tetszett én mindenkinek csak ajánlani tudom aki tiszta karakteres ízeket akar, persze ez nem csak magától van, mert láttam hogy mások írták, hogy alig érezhető volt. Azoknak azt üzenném hogy mossák ki rendesen a pipa testét , az üveget , a kerámiát , és használjanak mosható szívócsövet és akkor különleges vaníliás élményben lesz részük.

Szia Tamás, köszönjük a tesztet. Ez az utolsó előtti mondat volt a világ leghosszabb mondata, ami vízipipa tesztben valaha előfordult. Mindenesetre örülök, hogy tetszett a a vaníliás ízű ShishArom vízipipa kavics.

Amikor nekiszaladtunk ennek a teszt-akciónak – bár nagyon sok pozitív visszajelzéünk volt már – komoly para volt bennünk, hogy alaposan ránk húzzátok a vizes lepedőt a termékek vonatkozásában. Most, hogy túl vagyunk a kavics-teszt akció felén, kezd ez a bizonytalanság-érzés csökkeni bennünk. És ezt nektek köszönhetjük, akik ismeretlenül ilyen visszajelzéseket küldtök nekünk.

ShishAroma teszt – Vanília” bejegyzéshez ozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.