Shisharoma teszt – görögdinnye

Feladó: Bánkuti Gábor

Termék: shisharoma vízipipa kő – görögdinnye

Vízipipa kavics, görögdinnyés ízben

Csomagolás, külső: A vízipipa kavics csomagolásáról már írtam az előző tesztemben. A véleményem nagyjából itt is ugyanaz. Nem olyan sok minden van az ásvány csomagoláson, de a kinézetéből nem veszít semmit. Megnyerő a görögdinnyés kép. Hangsúlyoznám ismét a doboz meglepő zárhatóságát és természetesen a felhasználhatóságát. 10/9. ( 9 )

Illata: A görögdinnyés vízipipa kő illata kevésbé intenzív, inkább nagyon kellemes, kevésbé érezhető és a görögdinnyére nagyon hasonlító. Az ananászos vízipipa ásványnak talán egy kicsit jobban bejött az illata, remélem az íze megnyerőbb lesz. Így viszont csak 10/8-ra tudom értékelni. ( 8 )

Ízről: Meglepődtem, mikor beleszívtam a vízipipámba. Először megnéztem még egyszer a dobozt, hogy valójában ezt a görögdinnyés vízipipa kavicsot tettem-e bele. Teljesen érezhető a görögdinnye, talán 3-4 perccel a pipázás megkezdése után jobban megjön az íze. Egyszerűen ismét elmondhatom, hogy nem csalódtam a Shisharomában. Nagyon finom élethű íz. ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények: Egy sima, normál 47 cm-es top mark vízipipa, mosható cső, alufólia (4 réteget tettem rá), tisztított víz, vortex kerámia, three kings 40 mm-es öngyulladós szén, hőtartó sapka(a pipázás elején és a végén).

Szia Gábor, köszönjük a vízipipa kő tesztet. Valóban jól érezted, hidegen és melegen más az illata a vízipipa kőnek, ez azért van, mert az aromák melegen kezdenek el “dolgozni”. És ha már duruzsol a pipa, kit érdekel a hideg-indítás….

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.