ShishAroma teszt – Rum + Cola

Feladó: Németh Szabolcs

Termék: rum-kóla ShishAroma vízipipa kő

vízipipa ásvány, rum és kóla aromával

Csomagolás, külső: Maga a doboz szerintem nagyon esztétikus és praktikus csakúgy, mint az ízesítőknél. Tetszett az a kis mentalevéllel díszített pohár a tetején. :) Mondjuk egy rum-kólát elég nehéz lehetett illusztrálni márkajelzések nélkül, szóval gratulálok a tervezőnek. :P A doboz jól zár, átlátszó tehát látja az ember mit vesz meg, nincs átverés; strapabíró és a címkéken minden információ megtalálható amire csak kíváncsi lehet az ember. Még a szavatosság is, amit nem értek, mi tud megromlani benne? :P ( 10 )

Illata: Az illata elsőre nagyon vadnak tűnik. Persze ha már használja az ember egész más lesz. A rum egyértelműen érezhető benne, viszont a kóla alig kivehető. Ha piába lenne keverve egy ilyen aránytól hamar be lehetne rúgni. :P Ennek ellenére egyáltalán nem rossz, csak inkább a rumot lehet érezni. Aki szereti a rumot, annak tetszeni fog. ( 7 )

Ízről: Az íze is igazodott az illatához. Itt is inkább a rum érződött. Egész kellemes volt, bár egy kicsit fura. Ez lehet, hogy azért van mert alapból alkoholról van szó, nem tudom. Szerintem ez az íz van akinek be fog jönni, van akinek nem annyira. Egy próbát szerintem mindenki tehet vele, utálni nem fogja senki. :P ( Picit mű, de nagyon finom íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~60-70perc

Körülmények: 2 csöves Sultan vizipipa, egyiptomi kerámia (hagyományos), sima háztartási alufólia 2-4 rétegben alatta karikával, hogy meg ne égjen, öngyulladós 40mm-es three kings szén, zárt térben.

Egyéb: Szeretném megköszönni a kavicsokat, nagyon hamar megjöttek! :) Bő füstöt adott és szerintem elég sokáig. Itt szeretném megjegyezni, hogy az előző tesztemnél másik követ ízesítettem és az kevesebb ideig bírta. Ez gyárilag ízesített volt, lehet ez is közre játszott, de szerintem több melaszt bír el a shisharoma.
(Ha tetszett a tesztem szívesen kipróbálnék más követ is. Nem tudom, hogy energiaitalt lehetne-e? Vagy csokisat, ha energiaital még nincs. :)

Szia Szabolcs, köszönjük a tesztet. Nos megromlani gyakorlatilag semmi sem tud. De 2004 óta kötelező minden fogyasztásra kerülő terméken a szavatossági időt. Az EU-ban mindenhol, de még a világ számos országában ezen kívül. A konkurens termékek gyártóit ezért számos országban Mgyarországon is nem gyenge bokafogásra késztethetnék a hatóságok (tudod, utána ugrik fel a VIM-es flakon), de ez minket nem nagyon vígasztal. Szóval a dátum olyan, mint szamáron a fül: nincs nélküle csacsi :-) Valóban ez az íz senkit nem hagy érzelmek nélkül, de az ital verziójával ugyanez a helyzet.  Van aki szereti, van aki próbálgatja. Valóban nem mindegy milyen “sódert” használunk. A ShishAroma ásványa kiválasztásakor a geológusok komolyan vették a feladatot, és ez meg is hozta az eredményt. Szívja a szirupot, mint a torkos borz. További jó vízipipázást kívánok. Ja, a grafikus srác köszöni a dícséretet (www.fixmedia.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.