ShishAroma teszt – málna (raspberry)

Feladó: Batta Mirella

Termék: Shisharoma vízipipa kavics – Málna

Vízipipa ásvány, kő, málna aromával

Csomagolás, külső: A külseje sokat sejtet, az ízvilágát, ízesítését egyértelműen tükrözi.Mivel én interneten keresztül rendeltem, ezért postán keresztül valósult meg az adás-vétel, ez okból kifolyólag sajnos a csomagolása az ásványoknak megsinylette az utat.A műanyag dobozka több helyen megrepedt, pár darabkája le is tört.Javasolnám, hogy valami stabilabb anyagból próbáljanak hozzá dobozt csinálni, hogy jobban bírja a megpróbáltatásokat.Ettől függetlenül maguk az ásványok sértetlenek voltak, és az alap doboz ép állapotában hermetikusan zárt, ami tökéletes.És mivel az ásványok többször felhasználhatóak, egyértelműen praktikus; a szirup pedig sértetlenül ért ide. ( 8 )

Illata: Mivel a szobatársammal együtt szoktuk használni a vízipipát, így mindkettőnk nevében írhatom, hogy tökéletes.Az illata messze felülmúlja a dohányét. Sokkal jobban érezhető az adott aroma, a mi esetünkben a málna, mint az átlagos molasses-es megoldásnál.A füstje sem kevesebb, mintha dohánnyal használnánk.Ebből a szempontból csak javasolni tudom. ( 10 )

Ízről: Alapjában véve magának az ásványnak sem gyenge az íze, eléggé élethű, azt kell, hogy írjam. Azonban a sziruppal együtt, tökéletes íze van! Teljesen a nyarat idézte fel bennünk, és az azzal járó nyári gyümölcsöt, a málnát. Saját tapasztalatom szerint sokkal erőteljesebb az íze, mint a dohányénak. ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~60-70perc

Körülmények: A termékeket egy 40 cm-es, 2 személyes, lila vízipipával teszteltük, széntartó konzollal, vízipipa alufóliával, hőtartó sapkával és szipkákkal ellátva. Sajnos a csöve még nem a mosható szilikon/műanyag verziós, de igyekszünk beszerezni őket is minél hamarabb. A felszereléshez még talán a csipeszt is megemlíteném, bár az manapság már a legtöbb vízipipa-csomag részét képezi.

Kedves Mirella, köszönjük a tesztet. a dícséret és a kritika részét is. Örülünk, hogy bejött a vízipipa ásvány, remélem sokféle ízt meg fogsz még kóstolni. Az üthető-vágható és egyben szebb csomagolás az év folyamán az összes kavicsunkat utol fogja érni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.