ShishAroma teszt – citrom (lemon

Feladó: Harangi Edvin

Termék: Shisharoma vízipipa kő – Citrom (Lemon)

Vízipipa kavics, ásvány, citrom ízben

Csomagolás, külső: Az új dizájnnal kiadott vízipipa kavicsos doboz fehér tetővel és átlátszó műanyagból készült. Lekerekített sarkai és kialakítása nagyon jól néz ki és praktikus. A menetes tető biztosítja a jól zárást így jól zárható és nyitható a doboz. Nem folyik ki belőle melasz és az illata sem érződik ki. A tetején lévő matrica azt a gondolatot idézi elő, hogy savanykás kicsit édes, de annál inkább frissítő ásvánnyal van dolgunk. A doboz alján pedig a már jól megszokott információk vannak feltüntetve.  ( 10 )

Illata: Ahogy ki lett bontva rögtön lehetett érezni a kissé cukorkás illatot. Az illata kellemesen édes és savanykás. Érezhetően citromos, és minimálisan mintha kicsit mentás is lenne pedig ez nem is a citrom-mentás társa.:) Pipázás közben édesebbé válik az illata, és így is ugyan olyan kellemesen édes cukorkás illat. Aki nagy édesség függő annak jó választás lesz ez az ásvány illatból ítélve legalábbis biztosan. Nekem bejött a citromos shishakavics ;) ( 10 )

Ízről: Ízben azt kaptam amire számítottam. Kissé édeskés, savanykás és frissítő íze van. Tökéletesen érezhető a citrom, főleg egy kis limonádéval hozzá. A már őszi melegekben amíg van tökéletes ez az ásvány egy kis hűsölésre. A sok szénnek köszönhetően nagy füstöket lehetett vele fújni és az íze is végig bírta a szenet. Aki inkább az édeset szereti megpróbálhatja nyugodtan nem túl édes, de biztos vagyok afelől hogy tetszeni fog ezen ásvány az édes pártiaknak mint ahogy nekem.  ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények: MYA QT Econo 32cm pipa. 2,5 cocobrico szén. hookahpro szívócső. el nefes mini phunnel kerámia. Szobában nyitott ablaknál.:)

Szia Edvin, nagy köszönjük a tesztet. Nekem is az egyik nagy kedvencem a citrom, de gyakran keverem más ízekkel is, mert gyakorlatilag mindegyiket fel tudja dobni…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.