ShishAroma teszt – Szőlő-menta (grape-mint)

ShishAroma ásvány teszt – Szőlő-menta (grape-mint)

Beküldő: Magyar Éva

shisharoma vízipipa kő, melynek ízesítése szőlő és menta

Csomagolás, külső: Csomagolása praktikus, kényelmes, letisztult. A vízipipa kavicsos doboz átlátszó, a fedél kellemes tapintású, fehér, mindkettő műanyag. A tetején ízléses, színes kép, jó minőségű öntapadós papíron (zsebben-táskában volt hurcolva, meg se moccant, nem kenődött, nem kopott). Lehet, hogy kevés rajta a minta és a felirat, de minden fontos információ megtalálható rajta magyarul és néha a kevesebb több. :) ( 10 )

Illata: Illata erős, domináns, már a doboz kinyitásánál belengte a szobát a szőlő üdén és édesen. A menta nagyon kellemes, frissítő, valahogy „jó hangulatú” érzést tesz mellé. Továbbá használat közben is sokáig megmarad a helyiségben, nem zavaró, nem nehéz. Aki eddig beleszagolt, annak tetszett, negatív visszajelzést nem kaptam róla. ( 10 )

Ízről: Meghatározó, jellegzetes, folyamatos a szőlő édes íze és a menta friss mellékízként jelentkezik. Nekem ez nagyon szimpatikus, mert önmagában (dohány formájában) túl csípősnek hatott. A szőlővel kombinálva viszont kellemes, visszafogottabban jelentkezik. ( Picit mű, de nagyon finom volt. ).

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~60-70perc (a két szénnel, rendesen megtöltve a fej kaviccsal)

Körülmények:35 cmmagas egyiptomi vízipipával és kis Vortex fejjel próbáltuk ki nagyobb társasággal. Hadd ne mondjam, fehérbe vontuk magunk körül a teret, 2 db Three Kings szenet használtunk el egy körhöz.

Egyéb: Annak is ajánlom, aki nem dohányzik, mert a füstje kellemes, elég vaskos, sűrű, jó illatú és a pipázás ezen módjával ki lehet kerülni a dohány használatát is. Aki dohányzik, annak viszont a nikotin hiánya miatt a társaság láttán rá lehet, hogy rá kell majd gyújtani közben. Ami nagyon tetszett, hogy a dobozban bőven volt melasz, így az első 3 adag követ bátran visszaönthettem (További praktikum, mert a köveket többször is lehet használni, mosás-főzés után új ízzel újra lehet keverni, így abból akár csak egyszer kell venni :D ), másnapra teljesen megízesítette, bevonta és átitatta.

Kedves Éva, köszönjük a tesztírást. Nagyon nem tudok mit hozzátenni a dolgokhoz. Egy apró adalék talán: A vízipipa köveknek a mosása után a szárítás is nagyon fontos. kívül hamar száraz, de teljesen kiszárítani csak huzamosabb napoztatással, vagy egyéb praktikákkal lehet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.