Shisharoma teszt – sárgadinnye

Feladó: Gyombolai Zsigmod

Termék: ShishAroma vízipipa kavics – Sárgadinnye

Vízipipa kő, melynek ízesítése a sárgadinnye

Csomagolás, külső: Nagyon praktikus, de ugyanakkor esztétikus is. Nekem pont az tetszik benne, hogy van benne egy kis európai, nem az a teleirkafirkált arab izé, hanem letisztult, informatív, igényes, a mai emberhez méltó. A zárhatósága (légmentes) és mérete (kézbeillő, nem tolakodó) csak még inkább tetszetőssé tette. Valamiért nagyon megtetszett, meg is fogom tartani a dobozokat. :) ( 10 )

Illata: Kinyitva elég erős volt, a fejem kissé hátrapattant tőle a kinyitáskor, de szívva azért más. Édes volt, mint azt egy jólnevelt sárgadinnyétől élőben is elvárnánk, de nagyon jól lehetett benne érezni a gyümölcsöt. Az illata gyakorlatilag az 5. perctől a végéig ugyanolyan volt, szépen tartotta magát. ( 9 )

Ízről: Az íze – ahogy az illata is – jó édes volt, nem is vár az ember mást egy szorgosan fotoszintetizáló sárgadinnyétől.  Ízben kicsit kevésbé lehetett benne érezni a gyümölcsös jelleget, de mivel az ízlelésünk jó része szaglás, azért nem is veszett el belőle, de valóban, inkább az édes íz volt benne a meghatározó. Amolyan Good Guy Greg sárgadinnyét vehettek alapul, jólnevelt, kedves, otthonos, picit (tényleg picit) jellegtelen, polgári. Nem extrázta szét magát, de azért hozta a kötelezőt. Édesszájúaknak ajánlott! ( Egész kellemes íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~60-70perc

Körülmények: Egy egyszerű, gyári T4-essel (55 cm) teszteltem, phunnel kerámia, Al Fak* fólia, és (szégyen ide vagy oda) összesen 3 db (2x 3 db fél) 33 mm-es Three Kings öngyulladós szén. Van még itthon, ezért a maradékot gyorsan el akarom durrogtatni, amíg lehet. :)

Egyéb: Miattatok kezdtem el újra vízipipázni, mert a dohánytól (neveltetésemnél és elveimnél fogva) mindig lelkiismeret-furdalásom volt. Ez ellen viszont még egy halk, magányos hang sem protestál, és ez nem véletlen! Az aromáitokról nem tudok nyilatkozni, viszont a glicerinnek tényleg semmilyen káros bomlásterméke sincs, legalábbis nem tudunk róla (nekem hihettek, egészségügyben tanulok :)). Úgyhogy ezúton is KÖSZI!

Szia Zsiga, mi köszönjük a tesztet. Nem szégyen az öngyulladós szén, sokan használják. Ha vársz vele 5 percet a meggyújtás után, akkor biztonságosan használható, mert a vegyszerek addig kiközlekednek belőle. Ez a lelkiismeret-furdalás pedg minden dohányosban ott motoszkál, legyen az vízi, légi, vagy szárazföldi dohányzás. Tudom, ismerem én is. Töbek között ez volt az egik fő ok, hogy egészségesebb alternatívák kutatásába kezdtünk, de ennek több mint 5 éve. Sok fajta gyógynövényen, algán, virágokon és cukornádon (kész szafari) keresztül vezetett az út idáig.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.