ShishAroma teszt – Vanília

Feladó: Szulimán Dávid

Termék: ShishAroma-Vanília ízű vízipipa kő

vízipipa ásványi kő, vaníliás shisharoma

Csomagolás, külső: Egyszerű, de nagyszerű, maga a doboz nagyon jó, tökéletesen zár, és jól visszazárható, nem kell attól félni, hogy kifolyik a lényeg. A vízipipa kavics grafikája egyszerű, nem túl feltűnő, lehetne figyelemfelkeltőbb. ( 9 )

Illata: Remek, ennek az ásványnak tényleg vanília illata van, ez már bíztató. Intenzív, de kellemes, szerintem pont jó. ( 10 )

Ízről: Pár szívás után széles mosoly ült ki az arcomra. Hamar beindult a füst, annyit ehhez hozzáteszek, hogy egy-két percig a szívás előtt hagytam a szeneket a kerámián, mert úgy olvastam, a vízipipa kavicsok nehezebben melegszenek át. A hőtartót ezután le is vettem, gyönyörű, tiszta, fehér felhőket sikerült vele alkotnom, az íz sokáig megvolt, csak a tömés vége felé kezdett gyengülni, de addigra már a szenek is felmondták a szolgálatot. Teljesen megvagyok elégedve, élethű vanília ízt tapasztaltam :) ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~60-70perc

Körülmények: Pipa: Evolúciós Al*d*n pipa
Cső: Az eredeti, pipához járó cső
Kerámia: K*y* phunnel
Szén: C*c*bric* természets szeneket használtam
Hőtartó sapka csak az izzítás után volt fent, közvetlenül.

Egyéb: Összességében: 10/10

Ez volt az első shisharoma kavics, amit próbáltam (december körül, aszt hiszem), azóta vettem többet is, azokról is írok tesztet :)

Szia Dávid, köszönjük a tesztet. Azon leszünk, hogy a széles  mosoly megmaradjon…

ShishAroma teszt – Vanília” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Így bízzon az ember a postában… Megjött a csomag, de az egész tocsogott a lében, két doboz eltört, és kifolyt a fele :( Átköltöztettem az ásványt befőttes üvegekbe, amennyit lehetett megmentettem a léből is azért. Na mindegy… Mindenesetre köszönöm, a vaníliás ízesítőért külön köszönet. :)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.