ShishAroma teszt – vanília

Feladó: Szűcs Norbert
Termék: Shisharoma vízipipa kő – Vanília

vízipipa ásványi kő, vaníliás shisharoma

Csomagolás, külső: Továbbra is a jól megszokott kerek műanyagdoboz. Ezúttal természetesen nem egy finom gyümölcs képével, hanem a vanília virágával, valamint három darab vaníliarúddal van díszítve. A vízipipa ásvány címke színét nem is tudnám megmondani, csak az a biztos, hogy passzol a termékhez. Az illatokat és a lötyit is jól benttartja. ( 9 )

Illata: Szinte árad belőle a vanília! És nem valami olcsó vaníliáscukorra hasonlít, hanem tényleg az igazi vaníliarúdra. Nagyon kedvelem ezt az illatot, egy nagyon jó ízt vetíthet előre a pipázáshoz. Az általam eddig kóstolt és szagolt vaníliás dohányokhoz képest mindenképp kiemelkedő! ( 9 )

Ízről: Vacilálok, hogy melyiket adjam neki. Megvolt az élethű ízhatás, felismertem a vaníliát, ám csak akkor amikor erőseket szívtam bele. Egyébként úgy gondolom, hogy annyira lágy, hogy már-már alig érezhető számomra. Egy kicsit intenzívebb aroma esetén kiváló lenne, így sajnos a gyengeség az, ami először eszembe jut róla. Megjegyzem, nem mosható csővel szívtam, így lehetséges, hogy a sok előző, intenzívebb íz elfedte előlem a kavics valódi zamatát! ( Gyenge íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~60-70perc

Körülmények: 55cm-es Tp Mrk vízipipa, Kya Phunnel kerámia, alap cső, 50mm-es belga öngyulladós szén.

Egyéb: Bár az én ízlésemnek nem annyira felelt meg, úgy gondolom így is sokan örömüket lelhetik benne. Pár apróbb változtatás kéne hozzá, hogy elmondhassam, ez is hasonló románc, mint a málnással:) Másik lehetőségként pedig be kellene szereznem egy tiszta csövet.
Szia! Kicsit kifejtettem, remélem így már megfelelő lesz:) Hát igen, sokat megélt már ez a cső, régóta szeretnék már venni egy moshatót, de sajnos sosem jön össze. Azok az 500 forintos eldobható csövek pedig nem tűnnek olyan nagy élettartamúnak:( De mindenképpen készítek majd egy olyan tesztet is ahol minden alkatrész teljesen tiszta volt!
Úgy gondolom most hagyjuk ki a postát ebből a történetből, így is pöfékelhettek egy jót (a málnástól még mindig el vagyok ájulva) További szép estét!

Szia Norbi, köszönjük a tesztet. Igen, a vanília sosem lesz olyan erős, mint  a többi íz. Természetes aromával meg kell elégedni egy lágyabb ízzel, vagy tele kkell nyomni etil-vanininel, amitől műanyag lesz és mérgező. Gyúrunk a dologra, hogyan lehet megoldani a rejtélyt. Az illatmentes cső is sokat számít. nem véletlen, hogy a jóbb hírű kávézók csak és kizárólag egy ízhez használnak egy pipát.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.