SishAroma teszt – görögdinnye

Feladó: Szűcs Norbert

Termék: Shisharoma vízipipa kavics Görögdinnye

Vízipipa kavics, görögdinnyés ízben

Csomagolás, külső: Egyszerű műanyag doboz, dohányoknál is találkozhattunk hasonlóval, amíg voltak 250g-os dobozok. Megfelelően kezelhető, tartós, megóvja vízipipa köveinket a kiszáradástól. A doboz tetején matrica látható, két darab ízléses görögdinnyével. Nekem egyből fokozta a kedvem a megízleléséhez. A matrica két fele elegáns hullámmal van elválasztva, a dizájn egyszerűségre törekszik, amit én személy szerint jobban kedvelek, mint a túlcsicsázott csomagolásokat. Nekem csupán a matrica színe nem tetszett, erről a pirosról nem a dinnye jut eszembe, bár az is igaz, nem biztos, hogy tudnék ennél jobbat választani. ( 9 )

Illata: A görögdinnyének nincs olyan erős, karakteres illata, mint a gyümölcsök többségének, így a vízipipa ásvány sem ütött meg. Inkább kellemes, lágy volt, nekem egyből a régi idők dinnyés rágója jutott eszembe. Véleményem szerint korrekt, akárcsak a csomagolás, az illat is csak fokozta kedvemet a pipázáshoz. ( 9 )

Ízről: Megízlelésénél nem volt az az érzésem mintha egy nagy szelet dinnyébe harapnék bele. Inkább az illatnál is érzett rágó jutott megint eszembe, úgyhogy azok akik -akárcsak én- oda voltak ezért az édességért, biztos örömüket fogják lelni benne! Mindenképpen azt mondhatom, hogy nem csalódtam, megérte kipróbálni, és nem ez volt az utolsó tömésem vele! ( Picit mű, de nagyon finom íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~60-70perc

Körülmények: 55 cm-es Tp Mrk pipa, Ky Phunnel kerámia, alap cső, Ald Bmbch természetes szén.

Egyéb: Kezdetben mindhárom kis Bmbch kockát feltettem a kerámiára. Hőtartó sapkát nem használtam, így kicsit nehezebben melegedtek át a vízipipa kövek. A füst beindulásánál levettem az egyik kockát. Szép, nagy felhőket lehet vele fújni, sőt! Jópár dohányt is simán lever a vízipipa kő füst mennyisége, és minősége is. Íze kellemes volt már az elejétől kezdve, a vége felé kezdett enyhülni. Mikor a füst mennyisége csökkent, visszatettem a harmadik kockát is, majd körülbelül 1 óra után fejeztem be a pipázást.

Szia Norbi, köszönjük a tesztet. A címet azért várjuk, mert így nem tudom hová küldeni a következő adag vízipipa kavicsot. Jó pöfékelést kívánunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.