ShishAroma teszt – citrom-menta

Feladó: Kollár Viktor

Termék: Shisharoma citrom+menta

Vízipipa kő citroms + menta ízesítéssel

Csomagolás, külső: Ugyan az a véleményem mint az előző tesztnél amit beküldtem de azért leírom ide is :) A csomagolás nekem nagyon tetszik. Praktikus könnyedén, elrakható és mindent frissen tart. Ha kifogy belőle az ásvány dohányt is lehet tartani benne. A kavicsokat pont megfelelő mennyiségű massza veszi körül így  az első 2 tömésnyi kavicsot mosás és szárítás után vissza is lehet helyezi a dobozba.  ( 10 )

Illata: Szerintem igen erőteljesen dominál a citromnak az illata  ez nekem nem annyira jön be  a menta nagyon háttérbe szorult. De azért egész jó  elsőre engem egy citromos cukorra vagy  citromos szaloncukorra emlékeztet. A menta is kiérződik de nagyon gyengén    ( 8 )

Ízről: Na az íze egészen más mint az illata. A menta jól hűt és egyszerűen csodálatos hogy a mentás(gyengébb) íz után lehül a torkom és  jön a citrom(erősebb)  a citromot  egy nagyobb szívásnál talán összelehet keverni lájmal de szerintem ez így tökéletes :)  Én még ehez annyit tennék hozzá hogy  a menta lehetne kicsit erősebb , mert még így is a citrom dominál de nem annyira mint az illatánál ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~70 perc fölött

Körülmények: Ugyan az mint az előző tesztemnél de leírom :D Egy 70cm-es Top Mark pipával teszteltem Sultan mosható csővel. Kaya óriás phunellel 2 réteg alufólia és a tetejére 3db fél Cocobrico szén + hőtartó sapka az elején és a végén. Nagyon könnyű szívni. Nagyon jó füstje van szép fehér felhőket eregettem vele . A szoba nagyon jó citrom illatban úszott

Egyéb: Helló köszönöm szépen ezt az ajándék dobozt nagyon jó ezért is írtam egy tesztet ismét :D
Amit kapok ásványt az mindegy hogy milyen ízű de kérlek ezeket hagyd ki belőle mert ezeket már szívtam(citrom+menta;eper;sárgadinnye;görögdinnye;menta) az ajándékot előre is köszönöm ismét :D

Szia Viktor, köszönjük a tesztet. Nem tudunk mit hozzátenni…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.