Teszt ShishAroma – őszibarack

Feladó: Sziklai Csaba

Termék: Shisharoma vízipipa kavics  – Peach (az előző – csoki+menta – tesztért kapta Csaba a terméket ajándékba)

vízipipa ásványi kő, őszibarackos ízben

Csomagolás, külső: Már írtam. ( 6 )

Illata: Illata nem túl tolakodó, kellemes! Nagyon kicsit hasonlít egy igazi barack illatára, de még nem is találkoztam olyan dohánnyal/kavicsokkal ami visszaadná egy barack ízét/illatát (szőlőnél pl. eddig a Golden A F nagyon közel áll az igazi szőlő illatához/ízéhez) ( 8 )

Ízről: Az íze is nagyon kellemes, bár kicsit gyenge, nem elég karakteres. Viszont finom, hasonlít a Nak Miz barackra!
Se nem túl édes, se nem túl savanyú, ezt eltaláltátok! ( Picit mű, de nagyon finom íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~70 perc fölött

Körülmények:  Aladdin Tree pipával, Hookah Pro szívócsővel, Phunnel kerámiával, Coco Brico szénnel(először 2 db darabokra törve, 1-15 elteltével pedig még 1 db félbetörve).
Elején pár percre felraktam a hőtartó sapkát, majd a végén is.

Egyéb: Ezeknek a kavicsoknak a használatát tényleg ki kell tapasztalni, most már több mint 2 óráig tudtam szívni, végig hatalmas füsttel, és az elején egyből induló kicsit gyenge de finom ízzel.

Szia Csaba, ez aztán a tempó… Alig 4 órája adtuk oda a barackos kavicsot, Te meg már túl vagy az első kanyaron. Köszönjük a véleményt. Ha erősebb ízt adunk a baracknak, nagyon “megfogja” a slagot és a pipát. Ez egy tipikusan könnyű íz. A mapokban eljuttatom hozzád a kékszőlős verziót. Szerintem próbáld meg Coco-Coal-lal, azt nem kell törni.

Teszt ShishAroma – őszibarack” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Volt időm, és kíváncsi voltam, így rögtön kipróbáltam(: Akkor értem már hogy miért nem olyan erős(: (Nak..nak az eargley-esokáig bennetudott maradni régen a csőben..)
    És köszönöm a tippet, kipróbálom majd a Coco-Coal szeneket!

  2. ezért van néhány kivételesen jó kávézóban, hogy a mindegyik ízű dohánynak, ásványnak meg van a saját slagja, pipája. Persze ez otthon nagyon nehezen kivitelezhető….

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.