ShishAroma teszt – energiaital (blue NRG)

Feladó: Nagy Viktor

Termék: Blue NRG (energiaital) Shisharoma ásvány

vízipipa kő, energiaitalos, blue NRG ízű

Csomagolás, külső: A kavics csomagolása számomra tökéletes és sokkal jobbnak találom a dohányok átlagos és megszokott csomagolásánál. Látszik hogy nem spóroltak a syruppal jutott bele bőven. Az alján magyar nyelvű útmutató a tetején pedig egy ízlésesen eltalált kép. Nem folyik akár hogy is nyűttem a dobozt. Tökéletesen zár! Az összes dohány csomagolását lepipálja. :) ( 10 )

Illata: Amikor megvettem az eladó volt olyan kedves és megengedte hogy beleszippantsak. Természetesen a választás rögtön erre esett. Annyira tetszik az illata hogy egyszerűen nem tudtam betelni vele. Pontosan olyan mint a jobb minőségű energiaitaloké! Kifejezett tutti-frutti. Karakteres és megfelelően erős illat. :) ( 10 )

Ízről: Az íz. Nos itt el kell mondjam meglepődtem! mi több kellemeset csalódtam! Eddig ehhez hasonló ízt még nem éreztem. Finom lágy kissé édeskés és én egészen sokáig éreztem a számban miután kifújtam a füstöt. (nem tudom hogyan tudtátok létrehozni de ez király :) ) A füst szééép fehér tömött felhőkben érkezik ami igazán elnyerte a tetszésemet.  ( Egész kellemes íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~30-40 perc

Körülmények: Mivel még kezdő vagyok ezért a felszerelésem sem professzionális. Egy 47 cmes Top mark pipa alap csővel és kissé kicsi kerámiával. HA nagyobb lenne a kerámiám akkor biztosan több mint 70 percig tartott volna a kavics. :) A cső is alap amit a pipához kaptam. A szén three kings ami jól funkcionált. A kedvenc szén márkám.

Egyéb: A kavics megállta a helyét mi több a pipámhoz képest túlteljesített. Kevesebbet vártam hiszen kezdő vagyok és most próbáltam kavicsot először. Kellemeset csalódtam. Nagyon jó lett gratulálok!!

Szia Viktor, köszönjük a tesztet. Örülök, hogy ízlett a tutti-fruttis dohánypótló kavicsunk. Az energiaital ízű egyébként több országban is az egyik legkedveltebb ShishAroma vízipipa-ásvány.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.