ShishAroma teszt – Cho-co-rum (kókuszgolyó)

Feladó: Szűcs Attila

Termék: Shisharoma vízipipa kavics – Cho-co-rum, Kókuszgolyó

Kókuszgolyós recept alapján készül ásványi kavics

Csomagolás, külső: Ismét csak azt tudom mondani, mint az előző tesztemnél. Szerintem nagyon király. Formás, szép alakja van, modern.

A menetes tető nekem nagyon tetszik, mert így könnyebb hordozni akárhova, nem folyik szét a letyó mindenfelé. Nagyon jól zár. A tetején egy kör alakú címke van,  amire rá van írva az íze, fölötte egy kép majdnem egy tucat kókuszgolyóról, ami szó-szó étvágygerjesztő, mikor meglátja az ember a boltban. :D
A doboz alján is találtam címkét, az nem csicsás, de minden hasznos dolog rá van írva! ( 10 )

Illata: A termék illata megfogott, már a kinyitáskor is érezhető volt a kellemes kókuszgolyós, bár inkább rumos beütésű illat. Szaglásztam egy ideig, mire oda jutottam, hogy nekem ez kell. Őszintén megvallva valahogy nekem a kókuszgolyó nem illik a vízipipához, de az illata annyira megfogott, hogy ki kellett próbálnom! A letyó nem nagyon lett sajnálva belőle, szinte úszik benne, aminek én nagyon örülök, mert töméskor könnyen tudom szabályozni,hogy milyen erős legyen, mert van elég, amit ráöntsek. :D Szerintem természetes összetevőkből áll, mert én meg nem mondanám, hogy ez valami rossz utánzat, az illata végett. Összetéve nálam elérte a 10 pontot! ( 10 )

Ízről: Nem csalódtam! Ugyanazt érzem, mint a fentebbi említésemnél. Nem tudnám megmondani, hogy utánzat, szerintem csak természetes összetevő van benne, érződik rajta. Kellemes csalódás volt, mikor rájöttem ,hogy de, ez tényleg illik a vízipipához. Sőt ki tudja, lehet, hogy még a végén almás rétes ízű is lesz és az is biztos, hogy jó lesz! Ha ezt megcsinálták, akkor szerintem már nincsenek határok. :D A füstje krémes és finom volt nagyon. Nálam az íze is elérte a 10/10et, csak ajánlani tudom! ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~70 perc fölött

Körülmények: Pipa: 55 cm Aladin Arabica vízipipa
Szívócső: Mosható Razan szívócső
Szén: Cocobrico-ból használtam 4 felet
Kerámia: Eredeti fekete vortex
Tömítések: Újonnan kicserélve!
Alufólia: Házi alufóliából 4 réteg
Lyukak: Fogpiszkálóval szurkáltam ki
Egyéb: Szipkát nem használtam!
Hely: Udvaron, előtető alatt.

Egyéb: Személyem szerint érdekes ízfajta ez, de ez tetszik benne, hogy egyedi! Bár én kipróbálnék még pár fajta süteményt, csak úgy kíváncsiságból, remélem lesznek majd a piacon. :)

Szia Attila, köszönjük a tesztet. Valóban elméleti határok nincsenek, de a gyakorlatban viszont igen szigorú szabályok mentén kell haladjunk az ízekkel. De ez maradjon meg a műhelyben. A lényeg, hogy minél sűrűbban tudjunk kikapcsolódni egy jó vízipipa mellett :-)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.