ShishAroma teszt – 2 alma

Feladó: Révhelyi Balázs

Termék: Shisharoma- 2 Alma ízű vízipipa ásvány

Kétalmás ízű vízipipa ásvány

Csomagolás, külső: Egy jól lezárt légmentes dobozban van.  A doboz nagyon praktikus.  Akár a kiszáradt vízipipa kavicsok akár dohányok tárolására is alkalmas. A doboz tetején található a gyártó neve, a honlap cím, és az izesités.  Nagyon szép gusztusos  almák vannak rajt. A doboz alján található a származási hely, felhasználási javaslat.  A kő nem alkalmas étkezésre stb. A tartalom ami 120gr nem mint más kavicsoknál amiben a kavics és az izesités 100 gr. Itt csak a kavics 100 gr. ( 7 ) Helyesbítek, a kavics 80, a szirup 40

Illata: A doboz kibontása után már egyből megcsapott a vízipipa kő illata. Finom alma illatot áraszt magából ez az újdonsült vízipipa kavics. Az alma melett más finom illatot is éreztem. Nagyon finom karakteres illata van.  A dohányok nagyrészének nincs ilyen jó erőteljes illata teljes mértékben meg vagyok vele elégedve.  ( 10 )

Ízről: Az ize érdekes,alma de mint ha valami fűszer lenne még melette. Igazi finom karakteres alma ize van. Mindenesetre a legfinomabb alma amit szívtam.  Nagyon élethű alma íze olyan mintha almát ennék. Nálam a dohányok hátyrányba kerültek ezekkel a finom vízipipa kavicsokkal szemben.  Olyan erős ize volt hogy a pipa takaritás után is 2 alma illatú :) ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~60-70perc

Körülmények:

Pipa: Aldn nomád,
Szivócső: Rzn
Kerámia: Vrtx
Szén: 3 fél Ccbrco
2 réteg háztartás alufólia
Htartó sapka az elején.

Szia Balázs, köszönjük a tesztet. karakterszám: ok ;-) A tényleges töltő mennyiségeket beírtam a szövegbe

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.