ShishAroma teszt – vegyes szőlő (winegrape nr. 3)

Feladó: Harangi Edvin

Termék: ShishAroma vízipipa ásvány – Vegyes szőlő (winegrape nr.3)

vízipipa kavics muskotályos szőlő ízében

Csomagolás, külső: Fehér tetejű a vízipipa kavics doboza ami menettel zár, így nem folyik ki a melasz és könnyen zárható nyitható. Átlátszóműanyag dobozon alján egy információkkal dús matrica. Fehér tetején is van matrica egy fehér szőlőről ami elég csábítóan néz ki. Lehetséges hogy ez is közrejátszott abban hogy ezt az ásványt választottam. A doboz sarkai szépen dizájnosan le vannak kerekítve. Magát a dobozt egyszer véletlenül leejtettem, de semmi baja nem lett így ebből ítélve strapabíró dobozról van szó.  ( 10 )

Illata: Illatra szinte tökéletesen előhozza a szőlők illatát. Amint beleszagoltam a dobozba kétség sem fért hozzá hogy az illatát tökéletesen készítették el. Kissé édes illata megtetszett mert édes párti vagyok és reménykedtem benne hogy ez ízben is visszajön, de ez majd az íznél kiderül.:) Ami még megérdemli hogy megemlítsem az az hogy az illata olyan furcsa hogy édes, savanykás de mégis lágy kellemes. hihetetlen volt hogy hogyan hozták ezt létre, ehhez csak gratulálni tudok.  ( 9 )

Ízről: Amint az illatánál leírtam, az íze édes volt, enyhébben savanykás és kellemes íz. Tökéletesen megadja azt amit vár az ember tőle. Hibátlan szőlős íz ami még egy jó idejéig ott marad a szádban pipázás után is és már akkor várod hogy újra pipázz ezzel az ásvánnyal. Aki úgy mint én édes párti annak garantálni tudom hogy ez jó vétel lesz. Sokáig bírja az íze a pipázás végéig karakteres ízt adott. A legvégén még lehet hogy lett volna még benne, de nem akartam még egy kör szenet rárakni.  ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények: MYA QT Econo 32cm pipa, 2darab cocobrico szén. el nefes mini phunnel kerámia, hookapro mosható cső

Szia Edvin, köszönjük a tesztet. Örülök, hogy ízlett. Nekem is nagy kedvencem ez a szőlős íz. Nem túl régen kis társaságban kipróbáltuk szilvával keverve is, azóta azt követelik a srácok rajtam.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.