Shisharoma teszt – Szőlős vízipipa kő (Winegrape nr.3)

Feladó: Mezei Ádám

Termék: Szőlő Nr.3 (winegrape nr.3)

vízipipa kavics muskotályos szőlő ízében

Csomagolás, külső: Egy egyszerű műanyag dobozkában érkezett meg a kavics amit nagyon jól le lehet zárni ami nekem nagyon tettszett mert jártam már úgy, hogy a táskába minden ragadt.A tetején színes képekkel feltüntetve milyen ízt tartalmaz a doboz.Az alján egy magyar használati utasítás amin megtalálunk minden fontos tudnivalót a kavicsról. ( 9 )

Illata: Mmm :D Az illata nekem nagyon tettszett, ahogy megszagoltam olyan volt az illata mint a szőlőnek :D nem is vártam mást de ennek nem az a mű illata volt hanem mint az igazi szőlő amit leszakítok a kertből.Nekem nagyon inspiráló illata volt .Miután megszagoltam alig vártam, hogy ki próbálhassam. 10/10 ( 10 )

Ízről: Íze majdnem olyan mit az illata.Nagyon lehet rajta érezni a szőlőt kicsit édeskés pont amennyire kell.Nagyon eltalálták,nekem nagyon bejött. ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények: Kint az udvaron próbáltuk ki a 80 cm-es egyiptomi pipámmal Nammor mosható szívócsővel és vortex kerámiával amire 2 réteg háztartási alufóliát és 2 db Cocobrico szenet raktam.Meglepődtem,hogy mennyi füstöt ad már az első szívásoknál is ez nagyon tettszett.

Egyéb:
U.I.:Nem mertem kipróbálni a kavicsot, mert sokan mondták páran, hogy nem jó de hoztam egy elhatározott döntést hogy kipróbálom és nekem nagyon ízlett :D Kipróbáltattam ezt a fajta ízt azokkal akik mondták hogy nem jó és nekik is megváltozott a véleményük a kaviccsal kapcsolatban:D.Nagyon köszönöm az összes barátom nevében is akikkel pipáztunk.És ha tettszett a tesztem Energiaitalos ízben szeretnék ha lehet :D

Örülök, hogy végül belevágtál és kipróbáltad! Annak meg főleg, hogy elégedett vagy a Shisharoma vízipipa kővel! :)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.