ShishAroma teszt – muskotályos szőlő (winegrape nr 3.)

Feladó: Papp Balázs

Termék: Shisharoma vízipipa kő – Szőlő Nr.3 ízű

vízipipa kavics muskotályos szőlő ízében

Csomagolás, külső: Modern, átlátszó, vastagfalú műanyag doboz fehér tetővel. A fehér tetőn megtalálható az íz neve és egy kép is róla. Nagyon precízen zár, nekem még nem folyt ki a melasz belőle sosem. A doboz alján is találtam egy matricát, ahol minden kellő adat megtalálható. A doboz 120g-os kiszerelésű! Az előző társához képest sokkal igényesebb kialakítású. ( 10 )

Illata: Az illata egész kellemes volt, ahogy először beleszagoltam. Édeskés, finom szőlő illata van. Nem is túl tömény, nem is túl gyenge. Leginkább a fehérbor illatához tudnám hasonlítani, vagyis nem annyira intenzív, valamivel édesebb. Szerintem ez a termék kitűnően el lett találva mind ízben, mind illatban. Nem érezhető rajta szerintem, hogy többféle szőlőből állna, ahogy az a nevében van. De a szőlő íz nagyon finom. Engem megfogott. ( 10 )

Ízről: Hát az ízéhez nem tudok sokkal többet hozzáfűzni, mint az illatához. Ugyan az a tapasztalatom, fehérboros beütés, de valamivel édesebb. Első pár szíváskor gyenge volt, de idővel nagyon megerősödött az íze, sokkal édesebb lett, mint amilyennek az illatát éreztem. Szép nagy füstfelhőket tudtam vele fújni, panaszom se lehet rá! Valószínűleg csak igazi szőlő aromákból lehet, nem érződik semmilyen kellemetlen mellékíz. Az, hogy többféle szőlőből lenne, az itt se érződik. Amilyen az illata olyan az íze, nekem ez a véleményem róla, viszont nagyon finom, ajánlom mindenkinek! ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~70 perc fölött

Körülmények: Vízipipa: 48 cm-es Nargilem NP 450
Szívócső: Razan mosható szívócső
Kerámia: Sahlar mini phunnel
Szén: 2 egész cocobrico kókusz szénnel használtam.
Egyebek: buborék mentes ásványvizet használtam, jégkockákat is tettem a tartályba.

Szia Balázs, köszönjük a tesztet. Baromi jó érzés olvasni, ha a vásárló elégedett egy termékkel. Úgy tűnik ez a szőlő nem csak az ízmesterünk és az orrmestereink örömére készült :-)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.