ShishAroma teszt – Málna

Feladó: Szűcs Norbert

Termék: Shisharoma Málna

Vízipipa ásvány, kő, málna aromával

Csomagolás, külső: Továbbra is az egyszerűséget és a letisztultságot díjazom, 10-est pedig semmire sem adok, mert mindennél létezik egy jobb. Vagy nem, de, hogy létezni fog, az biztos. Ezúttal a címke színe is megfelelően harmonizál a gyümölccsel. ( 9 )

Illata: Amint kibontottam egyből megütött a málna édes illata. Komolyan, mintha a piacon lettem volna. “Ez valami eszméletlen, miért nem izzik már a szén?!” – türelmetlenkedtem. Természetesen nem jár a 10-es :) ( 9 )

Ízről: Ez bizony úgy ahogy van, el lett találva! Amint beindult az íze, mintha felemelkedtem volna a földtől. Megfelelően édes, de nem túl tömény, rosszul se lesz tőle az ember, de hogy málnát eszem, annyi biztos. Úgyis kevés vitamint eszem mostanában. Azt hiszem, hogy ettől csak egészségesebb lettem. ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~60-70perc

Körülmények: 55 cm-es Tp Mk vízipipa, Kya Phunnel kerámia, alap cső, 50mm-es belga szén, kettétörve.

Egyéb: Vízipipázási módszerem a már leírt volt, ezúttal sajnos csak öngyulladós szén volt itthon, de úgy gondolom, nem okozott csalódást, a természetessel talán 10-20 percet még kibírt volna. A vízipipa kő füstje megint megállt a szobában, örülök, hogy már látom a monitort. Úgy gondolom, hogy a málnás íz igazi top termék a piacon!

Szia Norbi, köszönjük a tesztet. Egészen belepirultam. Most már elmondhatom, hogy a málna nem tartozik a könnyű ízek közé. Pontosan 18 * futottunk neki ennek a koktélnak, és már majdnem feladtam, amikor megtaláltuk az igazi málnás beszállítót. Megérte várni vele…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.