ShishAroma teszt – Eper

Feladó: Szulimán Dávid

Termék: Eper – vízipipa ásvány

Eper aromájú vízipipa ásványi kő

Csomagolás, külső:

Pro: Jó minőségű műanyag doboz, jól visszazárható, légmentesen zár, jó későbbi tárolásra is.
Kontra: Maga a grafika túl egyszerű, véleményem szerint. Viszont ízléses ez is. ( 9 )

Illata: Nagyon kellemes, nem az a “hűdeaztamindenségit”, de kimondottan jó, eper illata van. Szerintem el lett találva, de a lényeg az ízén van. Lássuk: ( 9 )

Ízről: Kerámia megtömve, szenek beizzítva, tartály vízzel megtöltve, mehet a füstölés. Viszonylag hamar beindult, tekintve, hogy az effajta köveknek kicsivel több hő kell, mire átmelegszenek. Nagyon jó ízt adott, a finom eper ízt teljesen jól érezni, semmivel nem is lehet összetéveszteni. Hatalmas füst, a legnagyobb füstöt szerintem eddig ezzel a shisharoma kővel sikerült elérnem, bár ez a hőelosztáson, és a hő adagolásán is nagyban múlik. Aki szereti az epres dohányokat illetve kavicsokat, annak szinte kötelező, talán a legjobb epres, amit eddig szívtam :) ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~60-70perc

Körülmények: Vízipipa: A jó öreg Dezső, azaz a 70 centis Al*d*n pipa
Cső: Eredeti, a pipához kapott cső
Kerámia: Ezt az ízt már próbáltam az új, sima egyiptomi kerámiámmal is, és a régi phunnel kerámiával is. Kicsit féltem tőle, hogy az egyiptomi kerámiánál lefolyik a lé, vagy a kavics eltömíti a lyukakat, de ezeket nem tapasztaltam, ill. nem volt zavaró probléma
Szén: Természetes C*c*br*co szenek

Szia Dávid, akkor megtörtént a 4. teszt is, köszönjük szépen. Összegezve 3 termék bejött, egy nem, szerintem ma nyugodtan mehetünk aludni, mindenki megtett érte mindent.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.