ShishAroma teszt – energiaital (blue NRG)

Feladó: Molnár Gábor

Termék: Energiaital (Blue NRG)

vízipipa kő, energiaitalos, blue NRG ízű

Csomagolás, külső: Fehér menetes tetejű doboz ami átlátszó. A menet miatt nagyon jól zár. A doboz átlátszó műanyag lekerekített formával. A tetején matrica amin füst(ásvány használatakor tudomásom szerint csak gőz:P) látható az alján információk az ásványról. Nem érződik ki az illat. Nem túl bonyolított, a feladatára tökéletesen helytálló doboz. Nálam így maximális pontszám! ( 10 )

Illata: Felbontásakor rögtön megcsapott a tipikus energiaitalos illat. A tutti fruttis illat   visszahozza az igazi energiaitalok illatát, reméltem ekkor hogy az ízben is ilyen minőséget érzek majd. Füst/Gőz ként is érezhető volt hogy épp mit szívunk. Pipázás után is sokáig megmarad az illata a szobában!  ( 9 )

Ízről: Az íze tökéletesen visszahozta azt amit az illatából vártam. Teljesen visszaadja az energiaitalok ízét. Mintha még a szénsavas ízt is érezném. Kicsit édesebbnek éreztem a pipázás közepén, de ettől függetlenül végig tökéletesen kivehető ízt adott. Csak a pipázás végén enyhült, de akkor rohamosan sajnos.:/ ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~70 perc fölött

Körülmények: Top mark kék színű vízipipa. Nammor mosható szívócső. Vortex kermáia. 4 réteg háztartási alufólia. 3 darab bamboocha szén.

Ezt a tesztet egy kölcsönkért ásvánnyal írtam. Nem tudom, hogy így is megfelelő-e a teszt. Remélem igen!
Üdv, Gábor!

Szia Gábor, köszönjük a tesztet. Teljesen megfelel, hiszen a Te véleményed. Viszont a játékban a rövidsége miatt nem vesz részt :-(

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.