Shisharoma teszt – Cho-corum, kókuszgolyós vízipipa kő

Feladó: Mezei Ádám

Termék: Kókuszgolyó (cho-co-rum)

Kókuszgolyós recept alapján készül ásványi kavics

Csomagolás, külső: A csomagolása nagyon jól zárható fedéllel ellátott ami nekem tettszett mert nem lesz tőle ragacsos minden mint sok más kavicsnál.A tetején jól illusztrált képek láthatóak hogy milyen ízt is tartalmaz a doboz.Az alján egy magyar használati útmutató amin megtalálható minden fontos tudnivaló nekem ez plusz pont. ( 9 )

Illata: Amikor kibontottam a dobozát hazafelé a buszon mindenki nézett, hogy miért van ilyen kókusz szag a buszon de nagyon kellemes illata volt érezni lehetett rajta hogy nem az a mű mint sok más kókuszok dohány,kavics hanem mint a friss kókusz.Nekem nagyon elnyerte a tetszésemet. ( 10 )

Ízről: Az íze nagyon hasonlított az illatához, nem az a mű íze volt hanem friss kókusz ízéhez hasonlított és nekem ez nagyon tettszett mert végre olyan ízt kapok amilyen fel van tüntetve a dobozon. ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények: A szobámban próbáltam ki 82 cm-es egyiptomi pipámmal, vortex kerámiával és Nammor mosható csővel a kerámiára 2 réteg háztartási alufóliát raktam 2 cocobrico szénnel. Meglepődtem az első 3 szívásnál már mennyi füst jött és nagyon tömör.Film nézés közbe kellemes volt.

Egyéb: Az összes barátom nevében is köszönjük az új ízvilágot.

Nincs mit Ádám! Esetleg próbáljátok ki a Berry-mint vagy a Jamaica Cola-Rum íz mixünket, melyek valóban új íz világot adnak! :)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.