ShishAroma teszt – Ananász

Feladó: Grúz Csongor

Termék: Shisharoma – ananász ízű vízipipa kavics

Ananász ízesítésű vízipipa ásvány

Csomagolás, külső: Garanciazáras doboz, hengeres. Használható, praktikus, nem szép, de én sem vagyok az, tehát hamar szimpátia alakult ki közöttünk. A vízipipa kavics zöldes, használat után kiszőkült, visszakeverve megint megzöldült( 8)

Illata: Az első ananászos vízipipa nemdohány, aminek jó az illata. Egyből nyár-fílingem lett. Utoljára akkor éreztem igazán jó ananász illatot, amikor a Gárdonynál csónakázva nádasban a szúnyogoktól űzve kettesban maradtam egy szőke tündérrel, és miközben csomagoltam kifelé a bikinijéből folyamatosan éreztem az ananászos napolajat rajta. (itt kivágtunk egy részt ) Na, ez a múlté, de az ananász-illattól fülig szaladt a szám. Objektívebb értékelés: Tényleg jó az illata, élethűnek tűnt.( 10 )

Ízről: Az ananászos vízipipa kavics íze jó. Sokkal jobb volt, mint a fenti napolajnak, de magában a dohányok között is megállja a helyét. Nem az az odaba…. erős íz, sokkal inkább kellemes, hosszútávon élvezhető. Ezzel a kerámiával sosem lesz vége a pöfékelésnek.  A maradék sódert visszaszórtam a dobozba, relaxáljon ott a haverjaival ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: 2 óra (megj: azt nem írtad, hogy melyik tartott 2 óráig…)

Körülmények:

Pipa: vízi (ne kérdezd, milyen, egy hb után találtam a konyhámban) Szivócső: Baharia 210 cm mosható (kék)
Kerámia: mass phunnel giga nagy kerámia, Csipesz: görbe, de jó
Szén: coco-coal, alufóliából tekert “korona” az idióta kupak helyett (mindig megégeti a kezemet)

Szia Csongor, köszönjük a tesztet. még szerencse, hogy vízi és nem nádi-pipa… Engedelmeddel a nádasos jelenetet megvágtam egy picit, nem biztos hogy minden élményedet nekem kell kitennem a netre… Vígasztalásul görögdinnyést küldünk, hátha olyan élményed is van :D

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.