Shisharoma – Rum és kóla, avagy rumos kóla

Feladó: Sipos Bence

Termék: Rum kóla

vízipipa ásvány, rum és kóla aromával

Csomagolás, külső: A csomagolás mint mindnél ennél is tökéletes hisz célratörő. Nem törik és strapabíró könnyen nyit/zár, semmi nem folyik ki belőle így hordozni is nyugodtan lehet. A matricán van persze egy kis rumos kóla és a megszokott egyéb feliratok. Külsejéről valami jó kólás ízt vártam mivel a kínálatban nincs simán kólás azért is próbáltam meg ezt. Amire kell a doboz arra pontosan megfelelő. 10 pont! ( 10/10 )

Illata: Az illata kellemes. Megvan benne az a tipikus kóla illat. Édes, és már szinte az illatából vártam, hogy mikor akar kifutni a szénsavas kóla belőle, de hát ez csak illat..:D Ezzel azt akartam kifejezni hogy a kólás illat nagyon jól el lett találva. A rumos illat pedig inkább megszorul a háttérben annak szolidabb, de annál inkább kiélvezhetőbb az illata. Röviden nagyon jó illata van. ( 9/10 )

Ízről: Az íze nagyon finom, bár itt már sokkal jobban előjön a rum íze is és már-már kiegyenlítődik az íze a kóláéval pedig illatból inkább a kóla dominálását vártam. Nem így lett, de ebben nincs semmi negatívum hisz ezért is “Rum kóla”. Az ízről nem tudok semmiféle rosszat mondani. Úgy tökéletes ahogy van, egy buli mellé tökéletesen passzol ez az ásvány. Ezúton is köszönöm hogy megalkottátok ezt az ízt!:D ( Picit mű, de nagyon finom íze volt )

Meddig tartott: ~30-40 perc

Körülmények:

Pipa: 47cm-es pipa
Szén: 2 coca coal szén
Kerámia: el nefes mini phunnel kerámia
Szívócső: Sima hozzáadott szívócső

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.