Shisharoma – Cho-co-rum, Kókuszgolyós

Feladó: Haraszti Bence

Termék: Shisharoma Cho-Co-Rum

Kókuszgolyós recept alapján készül ásványi kavics

Csomagolás, külső: A csomagolás egy kemény vastag falù négyszögletes áttetsző tégely. A csomagolás tetején van egy lecsavarhatò kupak. A kupakon van egy matrica ami az ízesítést jelképezi. A csomag 120 gramm ásványt tartalmaz, és jòl zár. Könnyen nyithatò/zàrhatò. A hordozás során sem sérül meg. ( 9/10 )

Illata: Amint felbontottam megcsapott a tömény illat. Leginkább a kòkuszgolyòra emlékeztett. A kòkusz illata dominált, de kivehető volt a csoki-rum illata is. Kellemes illata van. Erős, de mégsem tolakodò. ( 10/10 )

Ízről: Mivel az illata erős volt, így az íze is. Pár slukk után a torkomon édes, kòkuszos ízt éreztem. Végig karakterest ízt adott egészen a tömés végéig. Talán egy kicsit rumosabb íze lehetne, de ettől függetlenül nekem ízlett! ( Nagyon finom élethű íze volt )

Meddig tartott: ~60-70perc

Körülmények: A teszthez egy Nargilem NP450-es vìzipipát használtam, a tartályban hideg csapvízzel. A tangiers phunnel kerámiát 90%-ig megtömtem az ásványokkal. Egy réteg páncélfòliát tettem rá, majd kis lukakbòl koncentrikus köröket készítettem. 4 fél rendesen beizzított Cocobrico szenet tettem fel a kerámiára, és az első 5 percre hőtartòt is. Ezután elkezdtem szívni a pipát egy Razan csővel. Hamar beindult a tömés. Szép füstöt adott. Jòl bírta a hőt, sőt igényelte is. Nem kapott oda. Az íz nem ment el a tömés végére.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.