Shisharoma – Cho-co-orange, csoki+narancs szaloncukor

Feladó: Erdei Balázs

Termék: Shisharoma choco orange, Csokinarancs vízipipa ásványi kő

vízipipa ásvány narancs és csokoládé ízkeverékkel

Csomagolás, külső: A doboz, amiben a kövek vannak nagyon tetszik. Sokkal ergonomikusabb mint az előző, régebbi változata. A tetején a matrica “kopásállób”, a kupak belsejében van valamilyen itatós papír féleség, aminek szerintem illatmegtartó hatása lehet. ( 10/10 )

Illata: Az illata egyáltalán nem olyan, mint amilyenre számítottam. Meg kell jegyeznem, hogy ezt a doboz kavicsot a kókuszos tesztem miatt kaptam nemrég tőletek! Nem tudom szándékosan ezt küldtétek e a kókuszos mellé, de ha a kettőt egymás után szívom, vagy akár összekeverve, a füst illatának az illata valami fenomenális! De mivel itt a csoki-narancsról kell szólnia a történetnek: az illatában a narancs meg valami más érződik a leginkább. Nem tudtam rájönni, hogy mi.. Talán szegfűszeg? ISZONYAT KIRÁLY!
Szaloncukor feeling! Karácsonyra muszáj lesz beszerezni, ha elfogy! :D ( 10/10 )

Ízről: Az ízében a csoki és a narancs is nagyon érződik! Imádom az ilyen különleges ízeket. Picit mű az íze, de hát természetben hol is fordulhatna elő csoki naranccsal keverve?? Édeskés, lágy, de mégis erősen kivehető az egész. A narancs felfrissíti, a csoki pedig selymesebbé teszi az ízét. Aki szereti a zselés szaloncukrot, annak ez nagyon be fog jönni. Nekem bejött! :D ( Picit mű, de nagyon finom íze volt )

Mit ízesített: Gyári Shisharoma volt

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények: Tartályban szénsavmentes víz, cső és pipa kitakarítva. A szén öngyulladós, de ez az ízét egyáltalán nem befolyásolta. Alatta páncél fólia kilyukasztgatva.

Egyéb:

És köszönöm szépen, hogy megkaphattam ezt az iszonyat király ízt a kókuszos tesztemért! Nagyon örültem neki! Főleg, hogy a környékünkön sehol sem láttam még ilyen a vízipipás üzletekben sajnos.
Szóval köszönöm szépen, és remélem megér egy újabb doboz ásványt, vagy szirupot a tesztem! Rajongótok: Balázs

Shisharoma.hu csapata:

Mi köszönjük a tesztet, az ízt pedig a random-generátor adta, hogy neked épp csokinarancs ment ki. :) Amennyiben szeretnéd, hogy lehessen kapni, akkor a közeli dohány trafikost kérd meg, hogy a dohány nagykereskedésből hozasson, mivel ott is megtalálható a termékünk nagyker tételben.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.