Shisharoma – Cho-co-orange, Csoki-narancs

Termék: Csoki narancs (cho-co-orange) shisharoma kő

vízipipa ásvány narancs és csokoládé ízkeverékkel

Csomagolás, külső: Szépen kivitelezett igényes küllem jellemzi ezt az aroma követ tartalmazó dobozt, a tetején látható lédús narancs úgy néz ki mint amit most szedtek egy napsütötte ültetvényről és a csoki egyszerű megjelenése teszi igényessé a csomagolást ,ugyanakkor az ízt tekintve mint ahogy lejjebb részletezem inkább kakaósabb csokoládéra utal mint egy tej csoki én még egy szép kakaós dobozt is tennék a csomagra, talán azzal még nem nézne ki túlzsúfoltan sem az egész. Tetszik az ,hogy jól zárható a teteje ,az illatanyagokat sem engedi ki magából, a vásárlás után ahogy felbontottam tetszett ,hogy egy fém záró fólia is volt rajta, ami még biztosabbá tett abban ,hogy prémium terméket választottam.( 10/10 )

Illata: Első szaglásra megcsap egy citrusos -narancsos illat ,aztán pár másodpercre rá egy finom kakaós illat követi és ezt az egyveleget érezzük ,hasonlít a legtöbb narancsos csoki illatához, nagyon finom egyből megkívántam felbontás után. Ha becsukjuk a szemünket úgy éreztem mintha egy kis bazárban lennék ,ahol ilyen illatú illóolajat párologtatnak, teljesen jól eltalált ,erős jól kivehető illatokkal találkoztam.( 10/10 )

Ízről: Narancsos íz érezhető első pár szívás után ,azonban az utóíze finom ,kakaós tökéletesen kivehető. Nagy füstöt lehet vele elérni, más márkájú kövekhez képest a füstje kiváló, íze édeskés ,pontosan jól eltalált aromájú kő, a nyelvem hegyén finoman érezhető a narancs ,hátrébb szinte a torkomban a kakaós csoki íze. Valószínűleg többször fogok még ilyen ízt venni, eltudom képzelni hideg téli estéken -forró narancsos-fahéjas tea mellé ,kiváló pipázásban volt részem a teszt során. ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Gyári Shisharoma volt

Meddig tartott: ~60-70 perc

Körülmények: Egy 68cm-es Top Mark vízipipa , 2db öngyulladós 40 mm-es belga szén folyamatosan forgatva , medium phunnel kerámiába tömve, 4 réteg háztartási alufólia.
Zárt térben pipáztam persze nyitott ablaknál és egy kellemes élményt is kaptam pluszban a pipázás után, még egy jó pár óra múlva is érzem a kellemes csokis narancsos illatot a szobámban ami további plusz pontokat jelent számomra a kő listáján.

Egyéb: És nem mellesleg eddig rendes dohányokat használtam ,mivel régen próbáltam más márkájú aromakövet és csalódást okozott mind ízre mind füstre, azonban egyre inkább csábulok az egészséges pipázás felé és afelé az élmény felé amit ez a kő nyújt számomra, érdekes sőt inkább különleges,hogy követ teszek a kerámiába és ilyen hatalmas és finom füstöt képes kihozni magából egy szimpla kavicsnak kinéző dolog.
(Vettem egy zöldalmás  shishasyrupot is ,amit rögtön ráöntöttem a megtisztított kövekre és egy nap elteltével már nem bírtam várni és tömtem vele, az eredmény elképesztő volt ,nagyon megvagyok elégedve a termékekkel! )

Fotó:

shisharoma vizipipa asvanyi ko teszt

Phunnel kerámiába töltve a Shisharoma ásványa

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.