ShiahAroma teszt – berry-mint (gumibogyó)

Feladó: Molnár Gábor

Termék: Berry mint

Berry mint ízesítésű vízipipa ásvány

Csomagolás, külső: Átlátszó doboz fehér fedéllel. A doboz alján nekem nem volt a kis információs papír, de gondolom hogy a többin van, csak erről lemaradt véletlen.:P A fedelén felmatricázva az íz például szőlő, áfonya, menta, eper és málna. Ráírva hogy “shisharoma.com”. A boltban rögtön ezt szúrtam ki, így nem is tartott sokáig a választás. Praktikus doboz egyébként, jól zár ezért biztonságosan lehet hordozni is. Nekem nagyon tetszett. ( 10 )

Illata: Az illata nagyon erős gyümölcsös illat. Először beleszagoltam nem tudtam kivenni semmit annyira sok fajta gyümölcs van benne csak a menta volt érezhető, de már mikor óvatosabban szagolgattam már kivettem belőle néhányat. Nagyon édesnek éreztem így illatból ítélve, és ugyan erre számítottam ízben is. A füst/gőz illata már kellemesebb volt nem volt ennyire erős, inkább már gyengédebb illata volt. Harmonikus illat. ( 10 )

Ízről: Ahogy az illatnál leírtam, édesnek vártam az ízét, de nem volt végig annyira édes, inkább csak az elején volt nagyon édes, aztán ez gyengült, de az íz megmaradt végig csak a legvégén romlott az íz. Érdekes módon nem rohamosan. Egész lassan fokozatosan gyengült az íz. Az ásványnak nagyon finom íze van. Több mint valószínű hogy még fogok ebből beszerezni egy dobozzal.  ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~70 perc fölött

Körülmények: Top mark kék színű vízipipa. Nammor mosható cső. Vortex kerámia. 3 darab bamboocha szén. 4 réteg háztartási alufólia. Zárt szobában.

Egyéb: A dobozban bőven van melasz szinte úszik benne. Így nem fog elfogyni belőle akkor sem, ha egy kicsit öntözgetünk az ásványra tömés után. Nálam ez plusz pont volt, mert szoktam még pluszba önteni rá az íz érdekében.

Szia Gábor, köszönjük a tesztet. A beküldött 4 közül sajnos csak ez érte el az érvényességhez előírt karakterszámot (az egyetlen kritériumot), így a játékban csak ez vesz részt. Engedelmeddel a többit is kitesszük – de a játékon kívül.

ShiahAroma teszt – berry-mint (gumibogyó)” bejegyzéshez ozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.