ShishAroma teszt – őszibarack (peach)

Feladó: Simon Zoltán

Termék: Shisharoma vízipipa kavics – Őszibarack

vízipipa ásványi kő, őszibarackos ízben

Csomagolás, külső: A csomagolás a legjobb. A kavicsoknak bőven van hely a tégelyben, így felrázásnál alaposan megszívja magát sziruppal. Tudjuk, hogy milyen íz található a vízipipa köves dobozban, és külön öröm, hogy magyar szavakat is találhatunk, melyből a forgalmazó és még a weboldal címe is fel van tüntetve! A fedél könnyen leszedhető és kitűnően zár. ( 9 )

Illata: Az őszibarackos vízipipa kavics illata nagyon jól tükrözi a valóságot, ráadásul nem fullasztó, mint egy pár dohánynál. Legszívesebben beleharapnék egyet. (ne tedd, rá is írtuk a doboz aljára:-) A füst illata is ezt az érzést adja át. ( 10 )

Ízről: Már az illatáról írtam, hogy élethű, és az ízben sem csalódtam. Nem tömény, hanem kellemes, mintha gyümölcslevet innék. Amint bemelegszik a dolog máris átadja teljes ízvilágát, mert az elején egy kicsit gyengének éreztem. A vállalkozó kedvűeknek javasolt a tartályba egy kis gyümölcslé, amivel a maximumot kihozhatod. ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények: Most egy 61 centis, kék, kétszemélyes (forgó) pipa, előre hűtött tartállyal, kétréteges alufóliával és öngyulladós szénnel.

Egyéb: Sosem volt kedvencem az őszibarack pont azért, mert eddig nem éreztem eredetinek. Mostani élményem nagyon közel járt hozzá, és elégedett vagyok a végeredménnyel. Hozzáteszem a szokásos füstmennyiség itt is megvolt.

Szia Zoli, köszönjük a tesztet. És külön a jó véleményt. Ebban a kategóriában az utolsó díjazott teszt a tied, és bár a jövőben is várunk minden ízre tesztet,  ajándék vízipipa kő csak az első 4  után jár. Sőt mostantól nem titok, 2 hét múlva tizenpár ízzel bővül a kínálat – én már az összeset próbáltam és már csak a nyomdára várunk a csomagolással –  és az akció azokra is folytatódik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.