ShishAroma teszt – Narancs (orange)

Feladó: Mészáros Attila

Termék: Shisharoma narancs ízesítésű vízipipa ásvány

vízipipa ásványi kő, kavics, narancsos ízzel

Csomagolás, külső: A vízipipa kavics csomagolása egy tégely. Jól zár. Nem enged sem illatot, sem melaszt. Jól látszik rajta, hogy milyen ízesítésű az ásvány. Biztonságosan lehet szállítani, nem fog kifolyni a melasz. (tesztelve lett, hátizsákban szállítottam). Másik gyártó vízipipa ásványánál megesett, hogy az összes melasz kifolyt! :( ( 10 )

Illata: A vízipipa kavics illata elég valódi, és erős. A narancsos szörpökre is hasonlít, és magára a gyümölcsre is. Sajnos erősebb az illat, mint az íz. Pipázás közben az egész szobába kellemes narancs illat volt.  ( 9 )

Ízről: Mivel a narancs a kedvenc gyümölcseim közé tartozik, így a Shisharoma sem okozott csalódást. Az illata sajnos erősebb, mint az íze, de még így is érezhető. Akár öngyulladós szénnel is használhatjuk, még úgy is viszonylag erős ízt érhetünk el. A Hen**wy narancsnál erősebb, de az Al-W**a narancsnál gyengébb, mind ízben, mind illatban. Aki szereti a narancsot, az nem fog csalódni benne. Érdemes kipróbálni!  ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Egyéb vízipipa ásványt

Meddig tartott: ~60-70perc

Körülmények: A teszthez egy55 cm magas Aladdin Loop S pipát használtunk, Nammor szívócsővel. El Nefes Mini Phunnel kerámiát peremig tömtünk. Erre Nargilem páncél fólia került. Az alufóliára hústűvel közepes méretű lyukakat szúrtam, koncentrikus körök formájába. A tartályba behűtött narancsos Piroska szörp volt, pár jégkockával. A kerámiára 4 db fél Cocobrico szenet tettünk, hogy elegendő hőhöz jusson az ásvány. Nem kellett sokat várni, hogy a füst meginduljon, mert 4 db rendesen izzó Cocobrico nagy hőt ad le. Az első slukkra nagy füst jött. Miután a szenek kezdtek összemenni, felkerült a hőtartó. A tömés végéig rajta volt. Nekünk nagyon tetszett!

Szia Attila, köszönjük a tesztet. Azt hiszem ehhez semmit nem tudunk hozzátenni, illetve csak ennyit: Örülünk, hogy ízlett a ShishAroma ásvány.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.