ShishAroma teszt – kókuszgolyó (cho-co-rum)

Feladó: Mezei Boglárka

Termék: Shisharoma vízipipa ásvány – Cho-co-rum (Kókuszgolyó)

Kókuszgolyós recept alapján készül ásványi kavics

Csomagolás, külső: A jól megszokott kis műanyag tégely, ami 120g-os. Dizájnos, formás, fehér fedél van a tetején, ami lecsavarható. A fedélen rajta a kellő információval az íz nevéről, fölötte egy képpel mellékelve. A doboz tökéletes arra, hogy utólag használt kavicsot, dohányt tároljunk benne! A doboz alján részletes magyar útmutató!  ( 10 )

Illata: Az illata először nem nagyon jött be, mert nagyon rumos volt, de utána megbékéltem vele. Később már mikor nem volt olyan erős az illat éreztem a fincsi kókuszgolyó illatot. :D Szerintem sikerült eredetiben lemásolni a kókuszgolyót, mert semmi mellékízt nem éreztem. :D Mikor megmutatta  a barátnőm nagyon csodálkoztam, hogy ilyen is van :D Azt hittem valami csokis illata lesz, mert úgyse tudják leutánozni jól.. hát sikerült! :D ( 9 )

Ízről: Nagyon fincsi íze van! Először mikor szívtam, akkor olyan nem is tudom, töménynek érződött az íz. Ez pár szívással később, meg mikor kifújtam, akkor el is tűnt és kellemes volt. Élethű valóságos íze van, nem ilyen aromás utánzat.. Bár szerintem rumból picit lehetne kevesebb benne, lehet picit megszaladt. :D Ettől eltekintve nagyon eltaláltátok nekem nagyon bejön! :) ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített:
Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~60-70perc

Körülmények: 37cm-es TM vízipipával tömtem. Vortex kerámiába 2 réteg alufóliával. 4 cocobrico kókusz szén volt most rajta. Kettővel szoktam, de újdonság képpen kipróbáltam most néggyel, és jobb volt! Több füst, több élvezet! :P Zárt térben a szobámban szívtuk.

Egyéb: Érdekes elképzelésnek találom ezt az ízt, valaki nagyon fantáziadús volt! :DD De jól tette, mert sikerült összehoznia! :)

Szia Bogi, köszönjük a tesztet és a véleményt. Tudod, ez nem fantázia kérdése. Inkább olyan, mint amikor a rutinos háziasszony haza megy és benéz a hűtőbe: “na miből főzzünk ma? És hogyan adjam el az uramnak, hogy ez egy régi családi recept alapján készült??? ” Hát nálunk éppen ez volt itthon ;-)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.