ShishAroma teszt – Ananász (pineapple)

Feladó: Mészáros Attila

Termék: Shisharoma ananász ízesítésű vízipipa ásvány

Ananász ízesítésű vízipipa ásvány

Csomagolás, külső: A vízipipa kavics csomagolása egy átlátszó,visszazárható műanyag tégely, mely 120 gramm ízesített vízipipa ásványt tartalmaz. Miután kézbe fogjuk, azonnal a szemünk elé tárul egy ananász, mely a kavics ízesítését jelzi. A tégely jól zár. Nem enged ki sem illatot, sem melaszt. Biztonságosan lehet szállítani is, mert elég kemény a műanyag és jól is zár. A „másik” vízipipa kavics csomagolásánál egyértelműen jobb, ezért tőlem maximális pontszámot kap.  ( 10 )

Illata: Miután felbontottam a tégelyt, azonnal éreztem a kellemes illatot. Az illata élethű és erős. Édes illata van, de mégsem tolakodóan édes. Véleményem szerint 10/9.  ( 9 )

Ízről: Mivel az ananász az egyik kedvenc gyümölcsöm, így nagyon kíváncsi voltam, hogy milyen íze lesz a kavicsnak. Nagy örömömre kellemeset csalódtam, mivel az ásványoknak általában gyengébb ízük van. Ennél az ásványnál, erős, kellemes, élethű ízt tapasztaltam.  Nekem személy szerint nagyon tetszett, az egyik kedvencem lett. Bátran ajánlom mindenkinek! :) ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített:
Shisharoma ásványt

Meddig tartott:
~40-50 perc

Körülmények: A tömést egy Aladin Loop vízipipával végeztem, Nammor csővel és El Nefes mini Phunnel kerámiával. A kerámiát peremig tömtem a kavicsokkal, erre egy réteg Nargilem páncél alufólia került. Az alufóliára koncentrikus köröket készíttem. Ezután felhelyeztem 3 db egész vörösen izzó Coco-Coal szenet. Vártam 5 percet, hogy a hő átjárja a kerámiát, ez idő alatt a hőtartó sapka is felkerült a pipára. Miután a hő átjárta a kerámiát, nekiláttam a pipázásnak. Már az első 1-2 slukknál szép nagy felhőket eregettem.

Szia Attila, köszönjük a tesztet. Az ananászos íz sokáig fekete ló volt a palettán, de most már ennyi pozitív visszajelzés után biztos vagyok benne, hogy nem lőttünk mellé. A mai postával kisuhan egy kis meglepetés J

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.