ShishAroma teszt – kókusz

Feladó: Nyári Ferenc

Termék: Shisharoma-vízipipa kő – Kókusz

Vízipipa kavics, kókuszos ízben, aromával

Csomagolás, külső: A vízipipa ásvány jól lezárt légmentes dobozban van.  A doboz nagyon praktikus.  Akár a kiszáradt vízipipa kavicsok akár dohányok tárolására is alkalmas. A doboz tetején található a gyártó neve, a honlap cím, és az izesités.  Nagyon szép gusztusos  kókusz diók vannak rajt. A doboz alján található a származási hely, felhasználási javaslat.  A kő nem alkalmas étkezésre stb…  ( 10 )

Illata:  A doboz kibontása után már egyből megcsapott a vízipipa kő illata. Finom kókusz illatot áraszt magából ez az újdonsült vízipipa kavics. Az kókusz melett más finom illatot is éreztem. Nagyon finom karakteres illata van.  A dohányok nagyrészének nincs ilyen jó erőteljes illata teljes mértékben meg vagyok vele elégedve. ( 10 )

Ízről: Az íze valami hihetetlen finom kókusz. Egész életemben nem szívtam még ilyen finom, karakteres kókusz izű dohányt, kavicsot. Mintha az igazi kókusz diót feltörném és megenném. Körülbelül ilyen az íze. Az ízén nincs javítani való mert ennél finomabb kókusz ízű dohány, vagy kavics nem létezik. Órákig tudnám dicsőíteni. ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~70 perc fölött

Körülmények: Top Mar*t 47 cm-es pipa, Vorte* kerámia, Namm*r cső, 3  bamb**cha , 2 réteg háztartási alufólia

Egyéb: Remélem most már megfelel a teszt hosszúsága. És ha lehet cherry colás ásványt szeretnék.

Szia Feri, köszönjük a tesztet. Most már megfelelő a hossza. Elég sokat visszatapsolunk, de hát a játékszabály az játékszabály…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.