ShishAroma teszt – sárgabarack (apricot)

Feladó: Palicz Andrea

Termék: Shisharoma ásvány – Sárgabarack (apricot)

vízipipa ásványi kő, sárgabarackos ízesítéssel

Csomagolás, külső: A kavicsok egy stílusos átlátszó fehér kupakos dobozban érkeztek ( régen teljesen átlátszó volt) a doboz tetején egy matricán a barack alatt ott van még az angol neve, a doboz alján ott van még a származási hely, súly, felhasználási javaslatok, összetevők,stb.  Összességében szinte tökéletes.:) A kavicsok szinte tocsognak a szirupban. (a másik gyártóval ellentétben) ez egy nagy plusz pont. Egyszerű de nagyon jó.( 10 )

Illata: A kupak lecsavarása után megcsapott egy erőteljes sárgabarack illat, hirtelen talán túl erős is, de összességében édes és kellemes. A sárgabarack rend kívül jól kivehető, édeskés  és élethű a sárgabarackos íz. Az illat itt is nagyon el van találva szerintem. Az egész nagyon jó szinte olyan mintha egy egész barackfát illatolnék  egyszerre. Szerintem felveszi a versenyt a dohányokéval is ezen a téren. Nem csalódtam. ( 9 )

Ízről: A nagy hőnek hála szinte rögtön beindult (a hőtartó sapkára csak az elején volt szükség). Az elején kissé gyenge íze volt, de ez néhány szívás után felerősödött. Körülbelül 10perc után beállt egy élethű barackos ízre, ami a végéig ki is tartott.A füstre panaszom se lehetett ( több és sűrűbb is volt a dohányénál). Nagyon el van találva az egész, jó füst és kellemes élethű íz nekem csak ennyi kell. Az egész nagyon jó volt ilyen szép fehér füsttel külön élvezet volt karikákat fújni ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~60-70perc

Körülmények: Egy Khalil Mamoon Bahria vizipipa Óriás hőtartóval. Razan mosható szívócső. Vortex kerámia. 4 réteg háztartási alufólia. 3 darab Bamboocha természetes szén mercédesz alakban.

Egyéb: Bár elsőre furának tűnt követ szívni , de kellemeset csalódtam. Most inkább kavicsot veszek mint dohányt. Szerintem még tömni is könnyebb mint a dohányt. Összességében  én olyan 9pontra tudom értékelni és biztos vagyok benne hogy fogok még venni belőle.:)

 Szia Andi, köszönjük ezt a tesztet is. Az íz végleges beállítását Csaba végezte, aki először csak tesztelgetett nálunk, de azóta az egyik fő szimatmesterünk. Szóval átadom neki a dícséretet :-)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.