ShishAroma teszt – cherry+cola

Feladó: Csoma Zoltán, Nagy Péter

Termék: ShishAroma vízipipa kő – Charry + Cola

vízipipa ásvány, rum és kóla aromával

 Csomagolás, külső: A vízipipa ásvány új csomagolása nagyon meggyőző, tartós. A képi világa letisztult és igen egyszerű. A dizájn nagyon megnyerő. A képek nagyon megragadóak. Az információból minden kiderül. Maga a doboz praktikus alakú és azt sugallja “vegyél meg”.  A későbbiekben kitűnően szolgál a dohány illetve az elhasznált kövek tartására. (10 )

Illata: Az illata tényleg Cherry Cola. A vízipipa kavicson cseresznye és a Cola is nagyon kivehető. Az illat erős, sokáig tart. Kellemes, és jó beleszagolni. Nem túl tömény, mely sokszor hiba szokott lenni. Előző Choco-Mint kavicsunk illatához képest erősebb, jobban kivehetőbb mind a két íz. Bár első szaglásra kifejezetten a cseresznye érezhető, de utánna egy pillanat múlva társul hozzá a Cola. ( 10 )

 Ízről: Tényleg Cherry Cola íze volt. A cseresznye jobban érződött a Colánál. Természetesen a Cola íze is érezhető volt. Leginkább a frissen szedett cseresznyére hasonlított, melyhez a frissen felbontott Cola íze párosul. Az ízvilága élénk,kellemes nem túl tömény, finom. Előző tapasztalataimhoz képest ízvilága erősebb, tovább tart. Semilyen mellékíz nem fedezhető fel véleményünk szerint. Igazából ha nagyon ínyenc valaki akkor lehet, hogy gyengének fogja tartani (megjegyzem szerintünk pont jó).   ( Nagyon finom élethű íze volt )
Mit ízesített: Shisharoma ásványt
Meddig tartott: ~60-70perc teszteltük. Melyhez Vortex kerámiát használtunk. Three Kings szénnel. Aladin alap szívócsővel.

Egyéb:A kővek füstje kifejezetten nagy. Kis szívásra is csak ontja a füstöt magából. A Shisharoma ásványokból már sok ízt megkóstoltam. Szerintem ez az egyik vagy a legjobb ízesítésű ásványi kő.

Sziasztok srácok. Köszönjük a vízipipakő tesztet. Még egy telefonszám maradt le, de az jó lesz ha mailben elkülditek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.