ShishAroma teszt – Bőszibarack (peach)

Feladó: Zámbó Csanád

Termék: Shisharoma vízipipa kő – őszibarack

vízipipa ásványi kő, őszibarackos ízben

Csomagolás, külső: Egyszerű, jól zárható dobozban érkezett a vízipipa kő, korrektül felmatricázva. A hátoldalon lévő információk bőségesek, egyszer talán a párologtatóban is kipróbálom. Apró negatívum a dobozzal kapcsolatban, hogy ezúttal nem menetes volt, mint a citrom-mentásnál, szerintem azt könnyebb kezelni. Majd meglátom, hogy bírja-e a tartós használatot. A kis fénykép az elején pedig  jól felkészít minket arra ami a szelencét felnyitva vár ránk. ( 7 )

Illata: A doboz sem tudja visszafogni, kinyitni sem kell és máris tisztán lehet érezni az őszis vízipipa ásvány illatát. Még az étvágyam is megjött tőle egy barackhoz. Nagyon jól visszaadja az eredeti illatot, természetesen többször erősebben. Egy nagyon kicsit mű az illat, de hát ha aromáról van szó ennyi bőven belefér. Bár messze még az őszibarack szezonja ennek köszönhetően már alig várom :). ( 9 )

Ízről:  Avízipipa kavics íze első szippantástól kezdve érződött, egy gyengédebb kezdéssel. Lágy, meglepően élethű íze volt. Aztán körülbelül tíz perc után jött a meglepetés. Onnantól még gyümölcsösebb, még finomabb volt a füst egészen a végéig. Hatalmas méretű, barátságos füstfelhőket lehetett vele eregetni. Ha viszonylag gyorsan fújtam ki a füstöt, a rostos gyümölcslét idézte, ha egészen lassan, akkor pedig teljes egészében a valódi őszibarackjoghurt ízét éreztem. Mellé őszibaracklé, így tökéletes a kikapcsolódás :). ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~60-70perc

Körülmények: A teszt egy 55 centis egyiptomi pipával történt, a hozzá tartozó alap csővel. A kavicsot El Nefes Mini Phunnelbe töltöttem, amit négy réteg sima alufóliával fedtem le. Egy kettétört 5 centis szén volt a tetején, persze cserélni kellett.

Egyéb: Ha elég jó volt a teszt, akkor egy csokis kavicsot szeretnék kérni.

U.i.: a citrom-mentás kavics is nagyon jó volt, Nektek köszönhetően megváltozott a kavicsról alkotott véleményem :D.

Szia Csanád, köszönjk a tesztet. nem azt nézzük, hogy “jó-e” , hanem hogy részletes-e eléggé, hogy mind a fogyasztó, mind mi információhoz juthassunk. Tudod, amikor az ilyen utóiratok jönnek, attól baromi nagy lendületet kapunk. Most éppen egyébként egy “Virginia Honey” nevű őrületen dolgozom, ami 2 hónapon belül polcokon lesz, és szerintem az eddigi legkomolyabb vízipipa vavics-íz-multiorgazmus kiváltója lesz :-) Pénteken suhan ki a csokis őrület. Ne felejtsd el használat előtt fölrázni majd :-)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.