ShishAroma teszt – Banán

Feladó: Szűcs Norbert

Termék: Shisharoma vízipipa ásvány – Banán

Banános vízipipa kő

Csomagolás, külső: A vízipipa kavics csomagolásáról nem szeretném negyedszer is ugyanazt leírni, véleményem máig sem változott róla. Összefoglalva: egyszerű, jól zár, hasznos lesz a későbbiekben is. Ezúttal 4 darab banán hozza meg a kedvünket a pöfékeléshez. ( 9 )

Illata: Tudom, hogy hűnek kéne lennem az elveimhez a pontozás terén, de ez valami fantasztikus! Nem is tudom éreztem e már valaha ennyire a valódi gyümölcsre hasonlító ízt! Ha csukott szemmel szagolom, meg nem mondtam volna h ez most banán, vagy csak egy aroma. Talán az Al Fak az egyedüli márka aminek ennyire jó illatai vannak, mint a Shisharoma kavicsoknak, de, mint tudjuk, az a dohányokon belül is egy külön kategóriát képvisel. Jár a 10 pont! ( 10 )

Ízről: Nem tudom, hogy ezúttal is 18-adjára lett e meg a végleges íz, de annyi biztos, hogy sikerült megtalálni az igazit! Elképesztően élethű, tényleg, mint az igazi banán! Kellemesen lágy, nem túl édes, de megfelelően érezhető íze van. Engem abszolút meggyőzött. A tömés két és fél órán át tartott, de még a végén is ugyanolyan finom volt, mint az elején! Engem abszolút meggyőzött a termék! ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~70 perc fölött

Körülmények: 55cm-es Top Mark vízipipa, Kaya Phunnel kerámia, alap cső, Aladin Bamboocha természetes szén, fóliából készített hőtartó sapka.

Egyéb: Mint már említettem, két és fél óráig tartott a tömés. Nyugodtan merjük megkínálni még egy köre szénnel, bőven bírni fogja, mind íz, mind füst terén!

Megjegyzés: Esetleg lehetséges-e ShishaSyrupot és natúr kavicsot kapni érte, aztán tesztelni tovább? Hallottam a ****  ötletről. Bár a **** önmagában nem nagy kedvencem, egy kört mindenképpen megérne ez az íz! Meglátjuk mi lesz belőle. Köszönettel: Norbi

Szia Norbi, köszönjük a tesztet. Először is örülök, hogyízlett a banán ízű kavics. Ezzel vízipipa kavics ízzel konkrétan mázlik volt, ez az íz a 2.1-es verziónk (4. beállítási kísérlet hozta meg az eredményt).

 Nos az ötlet maradjon közöttünk, a második félév fejlesztésében lesz benne amiről a madarak csipogtak. de szívesen küldök mintát, amikor ott tartunk vele. Ezért a tesztért tudok vízipipa kavicsot és Shishsyrupot küdeni, de mivel ez volt a negyedik teszted, az ajándék-akció összes lehetőségét kihasználtad, így a vízipipa szirup véleményekért már nem jár bonus-lötyi.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.