ShishAroma teszt – Black Grape

Feladó: Révhelyi Balázs

Termék: Shisharoma vízipipa ásvány – Fekete Szőlő

Fekete szőlő ízesítésű vízipipa kő

Csomagolás, külső:  Ugyan az a véleményem a vízipipa kavics tégelyéről, mint az előző teszteknél amit beküldtem. A csomagolás nekem nagyon tetszik. Praktikus könnyedén, elrakható és mindent frissen tart. Ha kifogy belőle az ásvány dohányt is lehet tartani benne. A kavicsokat pont megfelelő mennyiségű massza veszi körül így  kavicsokat mosás és szárítás után vissza is lehet helyezi a dobozba ( 10 )

Illata: A ShishAroma kőnek nagyon finom érdekes illata van. Élethűen vissza adja a szőlő illatát. A szőlős cukorkára emlékeztet. Nagyon erős az egész szobát betölti kibontás után. Egyik legjobb illatú kavics. ( 9 )

Ízről: A  fekete szőlős vízipipa kőnek nagyon finom élethű karakteres íze van. Kicsit kesernyés beütéssel, ami nagyon ízlik. Biztos sokat fogok szívni ebből a kavicsból, az eggyik legjobb. Sok örömet fog még nekem okozni a nyári melegben amikor egy kis gyümölcsös kavicsot szeretnék szívni. ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~70 perc fölött

Körülmények: Aldn Nomád pipa, rzn szivócső, vorex kerámia, 3 fél ccbrco, 2 réteg háztartás alufólia,

Egyéb: Utolsó ingyen kavicsként mentát szeretnék. Köszönöm szépen a sok kavicsot.

Szia Balázs, köszönjük a tesztet. Remélem így a negyedik íz kipróbálása után nem bántad meg, hogy kipróbáltál egy új márkát a vízipipa ízesítők közül.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.