ShishAroma teszt – Cherry + cola

Feladó: Bencsik Dániel

Termék: Shisharoma vízipipa kavics – Cherry+Cola

Vízipipa kő, cherry coke-os ízben

Csomagolás, külső: Az új vízipipa kő csomagolás is tetszetős, bár a régi jobban elnyerte a tetszésemet. Annak ellenére, hogy időnként gondjaim voltak a nehezen nyithatóságával, mégis a gömbölyded forma “megragadja az ember képzeletét”. :) Az új csomagolásnak viszont a nagy előnye a könnyen nyithatóság. A matrica továbbra is tetszik. :) A képet nagyon ötletesnek tartom, ugyanis csábító (szívesen innék egy ilyen italt is a pipa mellé). :D Az új fajta csomagolás műanyaga belülről jobban lepergeti a cseppeket, így jóval szebb külsőt ad neki, valamint több folyadék is jut a kavicsokra. ( 8 )

Illata: Őszintén megmondva a vízipipa kövek közül eddig ez a kedvenc illatom. Eleve a cseresznyét is nagyon kedvelem, de a kóla még inkább feldobja az illatvilágát. Egyik hagyományos vízipipa dohánynak sincs ilyen különleges aromája. Miután beleszippantottam, szinte összeszaladt a nyál a számban és már majdnem éreztem az ízét is. ( 10 )

Ízről: A vízipipa kavics íze rendkívül dicséretes, mert abszolút visszaadja az illatának az érzését. Néha kissé savanyúnak találtam a gőz ízét, bár ezt általában kiküszöbölte a kombinációnak a roppant kellemes édeskés íze. Bárkinek előszeretettel ajánlom, aki rajong a nem mindennapi ízekért, mint például a cseresznyés kóláért. Vegyész tanoncként minden elismerésem az íz összeállításáért, hiszen semmilyen műanyag nem érződött rajta. ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~60-70perc

Körülmények: Ezt is szintén rendes vízipipával próbáltam ki a Shisharoma fóliával. Közben youtube-ról hallgattuk a kedvenc drum & bass zenéinket és rendkívül jól esett a zene mellé ez a szeánsz. :) Énekes lévén nagyon örülök, hogy végre találtam egy olyan társasággal közösen művelhető rituálét, ami nem károsítja az énekhangomat. :)

Egyéb: Remélem sokan választják ezt a hagyományos vízipipa dohány helyett, mert én biztosan ezt teszem. Értékelem azt is, hogy sokkal környezetkímélőbb, mivel a vízipipa kavicsok újrahasznosíthatóak, és a sima vízipipa dohány pedig elégve káros égéstermékeket eredményez.

Szia Dani, köszönjük a tesztet. A szeintünk is az egyik legjobban sikerült keverék-íz a cherry + cola. Az új ShishAroma ízek nagy része is több alapíz kombinációja lesz ebben az évben. A mézes-málnától a kókuszos csokigolyóig, a szőlő-mentától a blue mistig tartogatunk még pár meglepit…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.