ShishAroma teszt – Cherry

Feladó: Kondricz Ákos

Termék: Sisharoma vízipipa kő – Cseresznye/Cherry

Vízipipa ásvány, cseresznyés

Csomagolás, külső: A vízipipa kavics csomagolását illetően szép, esztétikus, számomra rendkívül csábító a kép, bár véleményem szerint egy vöröses árnyalat jobban passzolt volna a cseresznye alá a zöld helyett, de ez teljesen szubjektív vélemény. A doboz záródást illetően teljesen jól záródik, bár ügyelni kell az alapos lenyomogatására a tetőnek, mert előfordulhat, hogy a kis réseken kicsordul a benne lévő folyadék. A doboz alkalmas elszívott kavicsok (persze mosás után), vagy akár dohány tárolására is. Ennek az íznek a csomagolása nálam a tízből nyolc pontot kap. ( 8 )

Illata: Nos a doboz kibontása után egy amolyan cseresznye likőrös illat csapott meg, mely igencsak felkeltette az érdeklődésemet az íze iránt. Maga a füstnek az illata jelentősen gyengédebb mint ami a dobozból áradt. Vélek benne felfedezni egy gyengéd mandulás illatot bár ez elhanyagolható. Korábbi áfonyás ízesítésű kavicsokhoz viszonyítva kicsit gyengécskének titulálom az illatot, a cseresznye nekem nehezen volt kivehető. Az illat nálam most a tízből hét pontot ért el. ( 7 )

Ízről: Eleinte az ízről az a gondolat lézengett bennem, hogy a korábbi tapasztalataim alapján ez is kissé vegyszeres, szappanos ízhatást fog elérni, nos, tévedtem. Kellemes cseresznyearomás ízvilág fogott el egy enyhén mandulás mellékízzel fűszerezve. Kicsit ezt sem találom annyira  erőteljesnek, bár szerintem ez korántsem probléma, mivel a nagyon intenzív íz kissé zavarna engem. Szívás közben a nyelvem hegyén éreztem egy erőteljesebb édes ízt, ez nekem nagyon tetszett. Az íznek tízből kilenc pontot adnék. ( Egész kellemes íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~60-70perc

Körülmények: Pipa: MYA Q7
Cső: Eldobható, mosható.
Kerámia: El Nefes mini phunnel.
Szén: 3db Bamboocha szén.
Fólia: 4 réteg háztartási alufólia.
(hőtartót nem használtam)

Egyéb: Még a füstről annyit, hogy szintén szép nagy tömör füstöt kaptam. Nagyon megvagyok elégedve az eddigi tapasztalataimmal a Sisharoma kapcsán. Az íz itt is meglehetősen sokáig bírta, Shzo-hoz képest szerintem tovább tart.

Szia drusza, köszönjük a tesztet. Azt hiszem Te voltál az első, aki cherrys vízipipa ásvány tesztet küldött. Mi legyen a következő?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.