ShishAroma teszt – cherry + cola

Feladó: Kis Gergő

ShishAroma – Cherry + cola

Vízipipa kő, cherry coke-os ízben

Csomagolás, külső: A vízipipa kő csomagolását praktikusnak mondanám , ámbár nem túl díszített . Szerintem pont optimális .Viszont az plusz pontot kap ,hogy a melasz ,kő nem tud kijönni a ‘tégelyből’ , mert nagyon jól zár . 8/10

Illata: Nagyon kellemesnek mondanám,hisz kiérződik rajta a cherry , kóla (külön-külön) de azt meg kell hagyni,hogy a cherry van előnyben , a kóla csak a háttérben dominál ami szerintem teljesen jó.Még annyit,hogy a kóla nem azt a finom ‘igazi kóla’ illatot hozza,hanem azt az úgymond vizezett kólát . Eddig az illatot véve , nagyon kellemes nyárias ‘szívni valónak’ tűnik ,de akkor nézzük is tovább a tesztet :)

Íze: Mint az illatánál is leírtam ,hogy inkább a Cherry van ‘főszerepben’ és a kóla csak a háttérben ez itt is igaz .Azonban a kóla talán egy árnyalattal igazibb-nak tűnik mint az illatánál.
Rendesen a tömés (az ízét tekintve) kb. az 2-3. percnél indult be ,és ez majdnem a végéig ki is tartott ,csak az utolsó percekben volt ‘rohamos’ íz vesztés .
Nem túl édes ,aki nem szereti az édes dohányokat annak ez pont optimális .Füst: 2-3 perc elteltével hatalmas nagy füstfelhőket lehetett vele fújni , talán némelyik dohányt lepipálja …A füst leadás (…amíg szépen adta a füstöt) szinte a végéig megvolt , csökkenés nélkül , csak a vége fele csökkent …

Meddig tartott: 45-50 Perc , ámbár az utolsó 5-6 percben látványosan csökkent a füst visszaadása , illetve az íz is nagyon kezdett csökkenni .Körülmények: Mya qt Econo vizipipával szívtam , alap szívócsővel , és egy Mini Phunnel kerámiával és 3 darab fél Cocobrico-t tettem a kerámiára .

Egyéb: Összegzésképp én annyit tudnék erről az ásványról mondani, hogy egy jól eltalált ízről van szó , és mint a tesztben is írtam már , ez egy nyárias napon teljesen jó ,főleg ha még egy kis mentás ásványt csempészünk a kerámiába :) Nem túl édes ásványról van szó , ezért aki nem szereti az édes ízeket , annak nyugodtan ajánlom .

Szia Gergő, köszönjük a tesztet. Örülünk, hogy ízlett a cucc. És egy ötlet: próbáld ki a citrom-mentás vízipipa kaviccsal keverni, meglepően jóélményben lesz részed:-)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.