ShishAroma banán teszt

Feladó: Beckl Gábor
Termék: Shisharoma vízipipa kavics – Banán

Banános vízipipa kő

Csomagolás, külső: Igazán tetszetős a vízipipa kavicsos doboz kinézete. Ámbár egyszerű, mégis minden fontos adat rajta van, és talán az egyszerűsége miatt néz ki ennyire szépen. Jól zárható, ennek köszönhetően nem csöpög ki a ShishaSyrup belőle, és nem száradnak ki a kövek. Szerencsére a kavics-szirup arány tökéletes, és örülök, hogy találtam egy olyan vízipipa ásványt, ahol végre nem spórolják ki a szirupot. ( 9 )

Illata: Ahogy kinyitottam, a többiek csak úgy ámultak, mennyire kellemes banán illat jött ki a dobozból. Ennyire nem lepődtünk meg egy kavicsos doboz nyitásánál sem. ( 9 )

Ízről: Próbáltam már több banános dohányt, de nem gondoltam volna, hogy pont a vízipipa ásvánnyal érzem a legvalósághűbb ízt. Nagyon kellemes íz volt, az érett banán ízéhez lehetne hasonlítani. Sokáig lehetett érezni az ízét, bár a vége felé már egyre inkább nem érződött. Jó pont, hogy mellékízt nem éreztem. A másik, hogy rengeteg füstöt ad, ami nálam az egyik legfontosabb tényező. ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények: 55 cm-es “Tunsi” nagy víztartállyal rendelkező vízipipával szívtuk. Vortex kerámiát, cccara mosható szívócsövet, 4 réteg háztartási alufóliát(körkörösen lyukasztva), 4 db coco coal szenet, illetve a pipázás elején, és a végén hőtartó sapkát alkalmaztunk.

Szia Gábor, köszönjük a tesztet. Örülök, hogy ízlett a banános íz, remélem a többiben sem fogsz csalódni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.