ShishAroma teszt – Eper

Feladó: Szabó Máté

Termék: Shisharoma vízipipa ásvány – Eper

Eper aromájú vízipipa ásványi kő

Csomagolás, külső: A banános vízipipa kavicsról írt tesztemben találjátok a véleményem bővebben a csomagolásról, jól zár, minimális grafika, de ízléses, praktikus. ( 7 )

Illata: Az illata nagyon kellemes, mikor kibontottam, először csak egy kis nyílás lett a dogozon, és egyből megcsapott az illat. Kétségtelenül eper illata van (ki gondolta volna :D), kicsit talán tolakodóan erős. Minden esetre bíztató volt, nem sokkal később már szórtam is a kerámiába. ( 9 )

Ízről: Pár szívás után el is kezdett erősödni az íze, és már jöttek is a szép nagy felhők. Egyáltalán nincsen mű íze, azt a bizonyos epres fagyi ízt teljesen jól eltaláltátok. Kissé cukros az íze, de nem olyan kellemetlenül intenzíven, hogy ne lehessen élvezni az ízt, hanem kellemesen lágyan. Az íz végig kitartott, csak a szén elfogyásával gyengült, és ekkor a füst is. Egy barátommal szívtuk ketten, és neki is ízlett, ez már egyáltalán enm kapart, már kezdem kitapasztalni a kavicsok hőigényeit (és nem is szívtuk megállás nélkül). Szóval teljes mértékben elégedett vagyok (pontosabban azok vagyunk). ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények: A 37 centiméteres pipa tartályában hűtött csapvíz, tetején sima egyiptomi kerámia, azon két réteg háztartási alufólia, azon öngyulladós szén. Egy házilag gyártott szívócsövet használtunk.

Egyéb: Ha küldtök vízipipakavicsokat ezért, és a sárgadinnyés tesztemért, azokról is szívesen írok vélenényt (játékon kívül, mert ez már a negyedik tesztem). És ha megoldható, megkóstolnék mondjuk egy narancsosat, egy cherry-set, vagy cherry-kólásat, bár nem tudom, melyiknek mennyire intenzív az íze, de én az olyanokat részesítem előnyben. Köszönöm előre is :)

Szia Máté, köszönjük a tesztet. Terméstetesen küldünk, mert ez még az akcióba számított. A dinnyésért járó már úton van, ez a következő postázással suhan ki.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.