ShishAroma teszt – narancs (orange)

Feladó: Juhász Norbert

Termék: Shisharoma vízipipa ásvány – Narancs

vízipipa ásványi kő, kavics, narancsos ízzel

Csomagolás, külső: Megérdemli a maximum pontszámot, mert jól zár, és egyáltalán esély sincs arra, hogy kieressze a tartalmát; szállításnál ez külön jó pont. Műanyag, így a falhoz is vághatom nem törik el.:) Minden fontosabb információ magyar nyelven van feltüntetve. ( 10 )

Illata: A vízipipa kavics illata meglepően finom, mivel amúgy is imádom a narancsot, így nem csalódtam benne. A dobozt felnyitva olyan érzésem támadt, mint mikor a narancs héját a kályhára teszem, ami beillatozza a szobát. ( 9 )

Ízről: Számomra (mások számára is) élvezhető az íze, mert a karakteresen markáns íz, nem hasonlítható az általam eddig próbált, már-már műnek mondható dohányhoz. A füstje kellemes, nem édes, de nem is savanyú, így bárkinek megfelelő lehet. Az izzítást követően eltelt pár percben, már érezhető az íze. ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~30-40 perc

Körülmények: Egy 47 centis, zöld vízipipa. Kétrétegű alufóliával, agyag kerámia és mosható szívócső, amit előre lehűtöttem.

Egyéb: Eleinte kétkedve fogadtam az ötletet, hogy kavicsot tegyek a kerámiába, de meglepően jól szerepelt. Hamar meggyőzött engem, és a pipás társaságom egyaránt. C-vitamin bomba!

ShishAroma teszt – narancs (orange)” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Szia Norbi, köszönjük a tesztet. Ez a narancsos ízű vízipipa nemdohány nekem is nagyon bejött. Az ajándék kavics úton van, Pina-colada ízű ásvány lesz a következő áldozatod:-)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.