ShishAroma teszt – Menta (mint)

Feladó: Simon Zoltán

Termék: Shisharoma vízipipa kő – Menta

vízipipa kő, mentolos ízben

Csomagolás, külső: A csomagolás egyszerű, de nagyszerű. Termék neve feltüntetve, ahogy azt kell, nem beszélve a praktikusságról is, amit a könnyű “kicsomagolás” tesz lehetővé. Rendesen zárt és nem foglal sok helyet.  ( 9 )

Illata: A vízipipa kavics illata meglepően jó! Teljes mértékben a mentás íz érezhető, ráadásul nem erős, mint azt pár márkánál megszokhattuk. Nagyon kellemes. A csomagolás tetejét eltávolítva az élményt csak fokozni lehet. ( 10 )

Ízről: Eleinte szkeptikus voltam, már ha a vízipipa köves alapötletet is szemügyre veszem, de kellemes csalódás volt. Elég hamar érezhető az íz, ami intenzív és az a tipikus légút tisztító íz is jelen volt. Rengeteg füstöt produkált, amit eddigi legjobb tömésemből sem tudtam kifacsarni. Nem jelentkezett a “odaégett a dohány” effektus, amitől csak még jobb benyomást keltett. A mentás íz a kedvencem és meg kell mondjam, hogy nem csalódtam. ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények: Egy 72 cm-es narancssárga egyiptomi pipa, mosható csővel, agyag kerámiával a klasszikusnak mondható alufólia módszerrel. A csapvíz már előre le volt hűtve, hogy a menta még jobban érvényesüljön.

Egyéb: A termék kipróbálása elején jelentkező szkepticizmus hamar elszállt. Az ízt rendesen lehet érezni, sokáig tart és nem kell vele bíbelődni, mint azt a dohánynál megszokhattuk. A csomagolása praktikus és kis helyen is elfér, ami egy plusz pont azok számára, akik gyakran cipelik magukkal a “társukat”. A mentás dohány kedvelői hamar rákaphatnak majd, mert a különbség elenyésző.

Szia Zoli, köszönjük a tesztet. Igen, elég hajmeresztő először olyan “nemdohánnyal” találkozni, ami  hasonlóan működik mint a dohány, de egyébként semmiben sem hasonlít arra. Amikor ízeket teszteltetünk a Közel-keleten, az alanyok általában nem is tudják, hogy nem dohány van a kerámiában. Szóval csukott szemmel!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.